Stavební stroje

Společnost Norwit s.r.o. prodává nové stavební stroje a mechanizaci, ale i pronajímá a vykupuje použitou techniku. Firma má celkem tři pobočky, v Plzni, v Poděbradech a Pustiměři.

V nabízeném sortimentu jsou malé stavební stroje pro hutnění povrchů, např. ručně vedené válce, vibrační desky a vibrační pěchy. Dále je součástí sortimentu stavební mechanizace pro pokládku a hutnění betonu. Pro opracovávání betenu, dlaždic, kamene a dalších povrchů slouží dimanatové nástroje a stroje značky Dr. Schulze. Společnost nabízí vysokce výkonné nástroje pro řezání betonu, předpjatého betonu a žuly. A dále příslušenství k nástrojům jako jsou diamantová lana, kotouče a lana do pil.

Pro drobné úpravy povrchů, bourací práce apod. má firma Norwit také řešení. Mezi další sortiment patří pneumatická bourací a sbíjecí kladiva od firmy BBG. Pro lehčí práce, např odstraňování rzi a starých nátěrů jsou určené pneumatické oklepávače a sekáče. Pro pohon pneumatických nástrojů se používají kompresory, bez kterých se tyto nástroje neobejdou. Norwit nabízí kvalitní a výkonné kompresory CompAir s tradicí dlouhou více než 100 let. Nabídka kompresorů je opravdu široká a čítá přes 20 modelů.

Od 1.1.2011 se stává společnost Norwit oficální prodejcem a výhradním dovozcem špičkové hutnící techniky „Light Equipment“ BOMAG. Společnost Bomag vznikla v roce 1957 a dnes je lídrem na trhu s hutnicí technikou. Potfolio výrobků čítá 20 skupin a Bomag tak nemá ve světě konkurenci.

O společnosti Norwit s.r.o.

Firma Norwit s.r.o. má 20 let zkušeností na trhu se stavební mechanizací a stavebními stroji. Kromě samotného prodeje od výrobců, se venuje také výkupu a prodeji použitých strojů a půjčování stavebních techniky. V nabídce služeb je i servis.
Stavební stroje Adresa : http://www.norwit.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: stavební stroje
Uloženo: 24.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde