Plavky, spodní prádlo, noční prádlo, pun

Nabídka plavek zahrnuje především plavky českého výrobce Litex. Dvoudílné plavky puzzle – možnost vybrat si libovolný vrchní díl a libovolný spodní díl. Sportovní plavky, jednodílné plavky, pánské i dětské plavky. V nabídce jsou dále zastoupeny dámské jednodílné i dvoudílné plavky oblíbené italské značky Síélei a Lormar. Dále plavky Jolidon. Součástí nabídky jsou i plážové doplňky, kalhoty, šaty, šátky atd.
Kompletní nabídka spodního prádla. Spodní prádlo z našeho obchodu je oblíbené již několik let a díky ochotnému přístupu přibývá stálých zákazníků. Podprsenky a kalhotky oblíbených italských značek Lormar, Siélei jsou doplněny dobře známými značkami jako Bellinda, Triola, Roza. Nabídku doplňuje erotické prádlo a funkční prádlo.
Pyžama, noční košile a župany jsou v nabídce jak z bavlny, tak saténové. Převažují dámské modely, ale v obchodě naleznete také noční prádlo pro muže a děti. Velmi příjemné převážně saténové noční košilky vyrábí firmy Pigeon a Livia Corsetti. Bavlněná pyžama a noční košile Vienetta Secret s originálními vzory. Výrobky Vienetta Secret je možno použít i jako domácí oblečení.
Do kategorie spodní prádlo můžeme počítat i ponožky a punčochové zboží. U maminek jsou oblíbené značky Novia a Design Socks. Pro alergiky máme v nabídce i punčocháčky ze 100% bavlny.

Plavky, spodní prádlo, noční prádlo, pun Adresa : http://www.krasnyobchod.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Plavky, spodní prádlo, noční prádlo, punčochové zboží, ložní povlečení
Uloženo: 15.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde