Specializovaný prodej stretch fólie

Pravděpodobně jste slyšeli o stretch fólii a pravděpodobně ji i používáte. Skvělé! Pro Vás ale i pro ostatní jsou tu nové specializované stránky www.stretchfolie.cz. Stránky s velkým objemem informací, ale ještě větším objemem sortimentu. A i přesto jste nenašli, co jste hledali? Je tu novinka! Speciální konfigurátor na stretch fólie. Můžete si zadat parametry, rozměry či barvu podle Vašich potřeb a vytvořit si tak vlastní stretch fólií, která bude odpovídat přesně Vašim požadavkům.

Na www.stretchfolie.cz najdete, jak ruční stretch fólie, s níž se manipuluje za pomoci jednoduchého odvíječe bez nutnosti nákladných investic do balících strojů, tak i strojní stretch fólie, k jejímž použití je zapotřebí právě odvíjejícího stroje a najdeme je především ve větších výrobních provozech či letištních halách.

A k čemu vlastně slouží stretch fólie? K balení! Dokáže zabalit skoro vše, na co pomyslíte. Výrobky malé či velké, těžké či lehké, kulaté či hranaté. Využití stretch fólií najdeme nejenom ve výrobě, distribuci či obchodě ale i v domácnostech. A to v případech kdy při stěhování potřebujete ochránit Váš nábytek, elektroniku či domácí spotřebiče před nechtěnými škrábanci.
Ale největším pomocníkem je právě v oblasti přepravy, manipulace a skladování. Díky svým elastickým schopnostem dokáže jedinečně kopírovat obalované předměty, fixovat je k sobě a tím zajišťovat a zvyšovat jejich stabilitu na paletě. Poskytuje perfektní ochranu baleného zboží proti vlhkosti, prachu, nečistotám, mechanickému poškození. Nízkonákladová varianta balení oproti jiným alternativám jako jsou pásky či smršťovací fólie a to při zvyšující se efektivitě provozu a produktivitě pracovníků. A hlavně je 100% recyklovatelná.

Takže chcete si zjednodušit Vaši práci, zefektivnit Váš provoz a to vše při snížení Vašich nákladů? V tom případě by jste měli dát šanci právě stretch fólii ze www.stretchfolie.cz. Zabalíme i nezabalitelné.

Specializovaný prodej stretch fólie Adresa : http://www.stretchfolie.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: stretch fólie, strečová, streč folie, fixační, průtažná, průtahová, lepící pásky
Uloženo: 09.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde