Velkoobchod s nábytkovým kováním

SISO CZ je společnost, která se specializuje na velkoobchod s nábytkovým kováním. Společnost SISO CZ zajišťuje v České republice velkoobchodní aktivity dánského výrobce nábytkového kování SISO. SISO CZ je především velkoprodejcem těchto dánských kování. Kování SISO velmi dobře využijí především nábytkářské firmy, výrobní družstva, truhlářské a stolařské dílny i soukromé osoby.
Z výrobního sortimentu firmy SISO zde můžeme uvést například zámky na sklo, univerzální zámky, zadlabávací zámky, závěsy do masivu a skla, stolové a šuplíkové výsuvy, kování pro nábytek interiérový i exteriérový a nejrůznější spojovací materiály. Podrobnější informace o kování naleznete v katalozích na stránkách společnosti SISO CZ.
Kování je velmi důležitou součástí nábytku. Zpravidla patří také k nejnamáhavějším součástem, Které na nábytku jsou, protože se velmi často jedná o pohyblivé součásti jako jsou nejrůznější výsuvy a panty. Kování zároveň patří k nejdražším součástem ve výrobě samotného nábytku, ale přesto se na nich nevyplatí šetřit. Určitě je výhodnější využít kvalitní kování s dlouhou životností, než nejlevnější dostupné kování, které nemusí vydržet časté používání a námahu. Kování SISO splňuje všechny podmínky na kvalitní výrobek a navíc za velmi příznivé maloobchodní i velkoobchodní ceny.
V případě zájmu o dánské výrobky SISO a další zajímavé zboží, naleznete kontaktní formace na webových stránkách společnosti SISO CZ.

Velkoobchod s nábytkovým kováním Adresa : http://www.sisocz.cz/katalogy/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: velkoobchod,univerzální zámky, zásuvkové zámky, zadlabávací zámky, zámky na sklo
Uloženo: 07.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde