elinterier.cz - vše pro Váš interiér

elinterier.cz se zabývá truhlářskými a podlahářskými pracemi více než 7 let. Za tu dobu jsme nasbírali mnoho zkušeností úspěšně realizovali nespočet Vašich zakázek.

V dnešní době je stále větší poptávka po vestavěném nábytku, který má tu výhodu, že přesně zapadne do současných moderních interiérů a kromě své užitné funkce se stává i významným designovým prvkem. Umíme totiž vyrobit vestavěné skříně do prostor, které jsou omezeny např. výklenky ve stěnách nebo které jsou umístěny v podkrovích, ale i velké skříně či menší skříňky, umístitelné libovolně v prostoru. Navíc je možné jej přizpůsobit požadavkům zákazníka a vybavit mnoha funkčními prvky, čímž se zvyšuje jeho užitná hodnota. Díky novým moderním materiálům, ze kterých jsou skříně montovány, se hodí do všech částí domů a bytů. Díky speciálním povrchovým úpravám, které zabraňují působení vlhkosti, nachází nábytek, vyrobený na míru, své uplatnění i v koupelnách. Každou poptávku zpracováváme individuálně a na míru přáním našich zákazníků. Proto neváhejte a navštivte naše stránky www.elinterier.cz, kde si můžete domluvit nezávaznou konzultaci zdarma. Na všechny Vaše dotazy rádi odpovíme.
Chcete mít kuchyň, která přesně odpovídá Vašim představám? Máte atypické prostory? Pak je kuchyně na míru ideálním řešením. Námi navržené kuchyně splňují Vaše nejnáročnější požadavky na vzhled, funkčnost, účelnost i ergonomii. Navrhneme kuchyně do malých panelákových bytů i rozlehlých rodinných domů. Zdarma a nezávazně Vám vypracujeme nabídku, včetně kalkulace, zaměření a nabídneme ideální možné řešení. Díky realizaci na míru efektivně využijete daný prostor a kuchyně tak splní všechny Vaše nároky na dostatek funkčních prvků i estetiku. Můžete si vybrat z široké palety materiálů a barev pracovních desek i dekorů dvířek. Nejčastěji jsou kuchyně vyrobené z masivu, lamina anebo MDF. Volba materiálu záleží hlavně na Vás, nicméně Vám s výběrem rádi pomůžeme. Při realizaci kuchyní používáme pouze kvalitní materiály a doplňky od renomovaných světových výrobců. Můžete si vybrat z mnoha typů kování, pojezdů. Každou kuchyni zpracováváme individuálně a na míru přáním našich zákazníků.
Stavíte nebo rekonstruujete byt, dům, obchod nebo kancelář? Potřebujete novou podlahu a nevíte jaký typ podlahové krytiny zvolit? Své představy o podlaze svěřte nám a my Vám odborně a dle Vašich potřeb a představ poradíme, doporučíme a sestavíme návrh plovoucí podlahy - laminátové, dřevěné či podlahy parketové a jiné. Podlaha je základem každé místnosti a proto byste měli při jejím výběru postupovat s rozvahou a pečlivě zvážit výběr materiálu. Dodáváme komplexní služby pro pokládku podlahových krytin. Zajistíme pro Vás kompletní servis, konzultace, cenovou kalkulaci, zaměření i dopravu materiálu. Kvalita podlahy je daná z jedné poloviny materiálem podlahy a druhou polovinu dělá perfektní práce zkušených podlahářů. Proto k pokládce používáme jen kvalitní materiály od prověřených dodavatelů. Nabízíme individuální řešení podle Vašich představ a přání. Každou realizaci zpracováváme individuálně a na míru přáním našich zákazníků. Proto neváhejte a navštivte naše stránky www.elinterier.cz, kde si můžete domluvit nezávaznou konzultaci zdarma. Na všechny Vaše dotazy rádi odpovíme.

elinterier.cz - vše pro Váš interiér Adresa : http://elinterier.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nábytek, kuchyně, skříně, plovoucí podlahy, pvc,
Uloženo: 07.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.6
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde