Spolehlivý dodavatel Elektro montážních

Pokud stavíte nový rodinný domek, nebo jen rekonstruujete byt, veškeré elektromontážní práce Vám zajistí Ondřej Bureš. Nabízíme rozvody v rodinných domech, průmyslových objektech, datové rozvody, strukturovaná kabeláž. Pomůžeme vám navrhnout osvětlení včetně instalace svítidel, zabezpečíme i slaboproudé rozvody antén, nabízíme i zabezpečovací systém Jablotron. Ondřej Bureš Vám pomůže při realizaci vašeho projektu, případně zajistí kompletní realizaci elektro části či jiné dodávky na klíč. Elektromontážní práce provádíme dle platného osvědčení podle vyhl. 50/78sb. dodavatelským způsobem §8 prostory A do 1000V. Montážní práce jsme schopni provádět po celé ČR. Přizpůsobíme se požadavkům dodavatele.
Máte-li problém se svým počítačem, je pomalý, seká se, restartuje bez příčiny, nebo si jen nevíte rady? Ondřej Bureš Vám ochotně pomůže. Nabízíme rozsáhlé služby, kdy jsme schopni odstranit nežádoucí software, nestavit zabezpečení PC a optimalizovat jeho běh, upgradovat hardware, instalovat operační systém a software, zapojení a nastavení tiskáren, skenerů, nebo herních ovladačů. Ondřej Bureš též pomůže vyřešit problémy spojené s emaily, zálohou dat. Nabízí i poradenství s výběrem poskytovatele připojení, tarifu a zprovozněním Internetu. Pokud si vybíráte nový počítač a nevyznáte se v ohromném množství nabídek, nebojte se obrátit na Ondřeje Bureše, který pro Vás vybere sestavu přesně podle vašich potřeb. Vybrat si můžete i levnou repasovanou techniku v pohodlí Vašeho domova z našeho e-shopu na stránkách www.ondrejbures.cz .
Další službou, kterou Vám Ondřej Bureš může nabídnout, je tvorba webu. Webové prezentace se staly stálou součástí internetu a slouží jako nepřetržitá reklama, díky ní získáte nové zákazníky a rozšíříte povědomí o své firmě. Ondřej Bureš se zaměřuje především na tvorbu webových prezentací a kompletní propagaci firmy v rámci internetu. Služba zahrnuje tvorbu prezentace, web designu a optimalizaci stránek pro internetové vyhledávače. Ondřej Bureš zařadí Vaši firmu do internetových katalogů, čímž zvýší počet zpětných odkazů, vedoucích na vaše stránky. Tuto službu lze použít i zlepšení pozice ve vyhledávačích, navýšení PageRanku a S-ranku. Díky lepší pozici ve vyhledávačích dojde i ke ze zvýšení návštěvnosti. Nabízíme Vám především registrace do katalogů pro české a slovenské stránky. Bližší informace, včetně referencí a ukázek práce, naleznete na stránce www.tree.mysteria.cz . Pokud Vás činnost Ondřeje Bureše oslovila, neváhejte a kontaktujte jej.

Spolehlivý dodavatel Elektro montážních Adresa : http://www.ondrejbures.cz/elektro.html
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: elektromontážní práce
Uloženo: 01.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde