Pomocník nejen do každé kanceláře – flip

Flipchart se postupně stává velmi oblíbeným a vyhledávaným funkčním doplňkem každé kanceláře či zasedací místnosti menších i větších firem. Na školeních bývá téměř neodmyslitelnou součástí, prostřednictvím které lze školícím se zájemcům předat mnoho informací efektivně a rychle, protože nejen mluveným slovem lze docílit toho, aby si posluchač zapamatoval to nejdůležitější. I sebelepší výklad nezaujme tolik jako poznámky a vybrané pojmy, které budou mít daní posluchači přímo před sebou, černé na bílém.
Flipcharty jsou variabilní a mnohdy mobilní tabule, které lze popisovat, přichytávat na ně zajímavosti pomocí magnetů, případně na ně lze upevnit rozměrné bloky papírů. Jejich využití je platné zejména v případě prezentací, výkladů a různých druhů přednášek, při kterých je vhodné některé informace demonstrovat písemně či jinou vizuální formou. Na trhu jsou flipcharty různých velikostí, rozměrů i konstrukcí, aby si každý mohl vybrat typ, co přesně splní jeho představy a požadavky.
Některé druhy těchto tabulí lze popisovat stíratelnými fixy, které jsou k dostání i v barevných variantách, aby bylo možno rozlišovat jednotlivé informace nejen tím, že je přednášející či školitel zapíše na flipchart, ale také tím, že je může barevně označovat, psát apod. Flipchart je moderní tabule, která splňuje náročné požadavky dnešní doby, a to že je mobilní, variabilní, lehce dostupná a manipulace s ní nevyžaduje žádné zvláštní dovednosti.
Flipchart by tak neměla chybět v žádné kanceláři, kde je potřeba neustále reagovat na nové informace a zpřístupňovat je lidem co nejrychleji a úspěšně. S jejím využitím bude spokojen nejen ten, kdo flipchart potřebuje ke své práci, ale také koncový uživatel, kterému je prostřednictvím flipchart sdělován nějaký obsah.

Pomocník nejen do každé kanceláře – flip Adresa : http://www.flipcharty.eu
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Flipchart, flipcharty, Stativové flipcharty,Mobilní flipcharty,doplňky do kancel
Uloženo: 28.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde