Zateplení fasád rychle pomocí fasádního

Zateplení fasád má u nás více než desetiletou tradici a doznalo především v posledních letech velkého rozvoje. Stále novější metody, které se dnes pro zateplení fasád používají uspokojí i náročné zákazníky, kteří požadují stále vyšší nároky na tepelně izolační vlastnosti a životnost zateplovacích systémů. Doporučujeme provádět zateplení fasád odbornou a proškolenou firmou. Při aplikaci zateplení fasád své pomoci často dochází k nedodržení technologických postupů a tím i k pozdějším nežádoucím vlivům ETICS. Investice do zateplení fasád se vyplatí. Dopřejte si i vy zateplení fasád se zárukou a garancí a obraťte se na specialisty v oboru zateplení fasád.

Nejčastěji používaným izolantem pro zateplení domu je polystyren. Rozlišujeme polystyren podle typu využití na fasádní polystyren, stropní polystyren, střešní, podlahový a soklový polystyren. Díky výborným tepelně izolačním vlastnostem se stal polystyren nejrozšířenější izolací na trhu. Výrobní závody na polystyren kladou neustále větší důraz na kvalitu a potřeby zákazníka. V nabídce tak najdete i speciální polystyren s obsahem grafitu obecně známý jako šedý polystyren, který má lepší tepelně izolační vlastnosti o 20% než klasický „bílý“ polystyren. Rádi Vám poradíme, který polystyren vybrat.

Nedílnou součástí skladby kontaktního zateplovacího systému je izolant fasádní polystyren. Nejčastěji se fasádní polystyren vyrábí v rozměrech desek 1000x500mm, čímž je zaručena i dobrá manipulace při zateplování obvodových stěn budov. Fasádní polystyren má několik označení pro lepší rozpoznání jeho vlastností. Klasický bílý fasádní polystyren je uváděn pod označením EPS 70F a 100F. Šedý fasádní polystyren zase dle výrobce např. na Styrotherm PLUS 70. Pro lepší tepelně izolační vlastnosti je šedý fasádní polystyren často doporučován projektanty. Využijte i vy fasádní polystyren v moderních fasádních systémech. Fasádní polystyren nejen zabrání tepelným mostům v konstrukci, ale také výrazně zvýší tepelnou pohodu v domě. Vybírejte fasádní polystyren ověřených značek, investice se Vám jistě vyplatí. Poradíme jak vybrat správný typ a tloušťku izolantu tak, aby Vám fasádní polystyren ušetřil starosti i peníze.
Zateplení fasád rychle pomocí fasádního Adresa : http://www.centrum-zatepleni.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zateplení fasád, polystyren
Uloženo: 27.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde