Solární plachty

Nedávno jsem navštívila své příbuzné na Slovensku a velmi jsem se divila, co to mají na bazénu – nikdy dříve jsem to u nich ani nikde jinde neviděla. Bylo mi vysvětleno, že se jedná o solární plachtu. A mně to nedalo, abych si nezjistila více informací o tomto produktu. To jsem i udělala a nyní bych se o to s Vámi chtěla podělit.
Solární plachty jednoduše řečeno brání úniku tepla z Vašeho bazénu. To ale není jejich jediná funkce – navíc totiž Vaši vodu zároveň i ohřívají. Je to dáno tím, že solární plachta, která je pokrytá bublinkami, pomáhá slunečním paprskům, aby dopadaly přesně tam, kam chcete Vy – do bazénu. Teplá voda je dnes totiž dost drahá a dovolit si s ní napustit bazén může jen málokdo.
Tyto solární plachty seženete v mnoha velikostech tak, aby padly jako na míru na Váš bazén a aby byla jejich práce co nejefektnější. Solární plachty mají ale i jinou funkci. Jak jsem se už zmínila, zabraňují teplu, aby unikalo, ale navíc zamezuje i odparům vody chemických prostředků, které nepochybně do Vašeho rodinného bazénu dáváte, abyste měli čistou vodu. Navíc aspoň částečně zamezí hmyzu, listí a různému prachu, aby napadaly do Vašeho nafukovacího bazénu. Pokud si vyberete speciální a o něco dražší solární plachty, tak ty mají výhodu v tom, že ještě více zvýší rychlost ohřátí vody. Takové solární plachty mají většinou modrou nebo červenou barvu a jsou snadno k sehnání jak na internetu, tak v kamenných obchodech
Jsou vhodné hlavně na jaro a léto, kdy je sice přes den teplo, ale v noci teploty dost klesnou a tím pádem i voda chladne. Solární plachty tomu zabrání a tím ušetří Vaše peníze. A kdybyste v nabídce nenašli velikost pro Váš bazén? Na internetu Vám zhotoví solární plachtu na míru, jak jen budete chtít. Není nad to si skočit to krásně osvěžující vody uprostřed parného dne.

Solární plachty Adresa : http://www.hawaj.cz/solarni-plachty.html
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Solární plachty
Uloženo: 25.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde