Šetřete s LEDem

Každého z nás občas přepadne něco jako “finanční splín“, a začne přemýšlet o tom, kde a jak ušetřit peníze...

Pamatuji si ještě doby, kdy se dalo šetřit tak maximálně na jídle, na oblečení, na dopravě…To nebylo zrovna ideální že?

V dnešním hi-tech (rozuměj vyspělá technologie) věku, má domácnost internet, 30 televizních programů, mobilní telefony a určitě i pevnou telefonní linku. Samozřejmě to stojí velké peníze, ale doposud jsem nepoznal nikoho, kdo by kvůli úspoře peněz zrušil televizi nebo internet. Uznejte sami, že by jste byli naprosto mimo dění bez několika hodin denně, strávených u internetu, nebo u televize. Já jsem tedy na internetu téměř neustále.

Když jsem přemýšlel jak uspořit, “brouzdal“ po internetu, narazil jsem na článek, respektive na “tip“, jak ušetřit aniž bych se nějak omezoval, ba naopak, ještě si polepším.

Víte o čem je řeč? Víte na co narážím?

Objevil jsem obchod s osvětlením a koupil pár LED svítidel. Ještě předtím jsem kontaktoval pracovníky obchodu a poptal se co a jak. K mému překvapení, na rozdíl od většiny obchodů, kde jsem nakupoval, mi opravdu dokázali poradit, vše vysvětlit – zkrátka věděli, co prodávají, proto Vám jej mohu doporučit.

Po pár měsících užívání “LEDek“ musím opravdu uznat, že světla jsou nejen designově hezčí, a výkonnější, ale hlavně ušetří spoustu energie. Zaujalo mne to tak, že mám led svítidla i na svém autě. Takže ať chcete ušetřit, nebo si jen zkrášlit byt či dům, určitě stojí za úvahu svítidla s LED žárovkami.

Šetřete s LEDem Adresa : http://www.elektro-osvetleni.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: svítidla, LED,
Uloženo: 25.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde