Kavitace

Nejste spokojená se svým tělem, ale chtěla byste pro svůj zadeček či stehna něco udělat? Pak pro vás máme skvělé řešení – kavitace. V současné době je kavitace velmi rozšířená a jedná se o neinvazivní bezbolestnou liposukci řadící se do třetí generace. Rádi vám splníme váš sen a dopřejeme vám vysoce účinnou alternativu chirurgické liposukce, u níž je bolest cizím slovem. Tato neinvazivní liposukce je prováděna speciálním přístrojem moderní technologie, který sen nazývá Exillis. Našim cílem je prostřednictvím přístroje redukovat tukové polštářky, které se těžko odstraňují jak dietou, tak i cvičením.
Jestliže chcete mít skvěle modelovanou postavu, pak je kavitace správnou volbou. Zmírní se vám také projevy celulitidy, což ženy milující mini sukně ocení. Již vám nic nebude bránit obléci si krásné plavky beze studu. Exillis kombinuje vysokofrekvenční a mechanickou energii, díky níž je zajištěn snadný průnik vlnění do tkání. Cílem přístroje je hlouběji uložené vrstvy tuku, které jsou nesnadno odstranitelné běžným cvičením. Pokud si chcete vylepšit svou postavu, ale bojíte se chirurgických zákroků, pak je pro vás bezbolestná neinvazní liposukce správnou volbou. Exillis slouží k ošetření jak malých, tak i velkých partií a nemusíte se bát porušení integrity pokožky. Hlavním cílem ošetření je břicho a boky, stehna, hýždě, nohy a paže.
Naším cílem jsou spokojení zákazníci, respektive zákaznice, které chtějí ukázat své křivky v odvážných modelech. Tento druh liposukce je poměrně dobře snášen, což je podloženo dlouhodobým výzkumem. Veškerý proces je lékařsky ověřen, nemusíte se tedy bát, že byste se stali „pokusnými králíky“. Projděte právě u nás vstupní konzultací, kdy se s odborníkem poradíte co a jak. Celý proces vám bude podrobně vysvětlen a otázkám se nebráníme. Vymodelujte si postavu dle svých představ.

Kavitace Adresa : http://www.kosmetika-lymfodrenaz.cz/neinvazivni-liposukce/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: kavitace
Uloženo: 23.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde