Kde získat kvalitního tlumočníka?

Možná to znáte. Díky vašim schopnostem jste se dostali na poměrně vysoké pozice v podnikání, pomalu začínáte být známí i mimo naši vlast. Co však dělat, pokud dostatečně neovládáte cizí jazyky? Ačkoli je v současné době angličtina prakticky mezinárodním jazykem, stále je dost lidí (zvláště starší generace) kteří ji neumí. Ovšem, ani u mladších ročníků to není tak zázračné, jak by se mohlo na první pohled zdát. Přestože se angličtina vyučuje již od raného dětství, umět dobře anglicky znamená něco jiného než se anglicky domluvit. Zkrátka, přijdou situace, kdy by se kvalitní profesionální tlumočník hodil.
Kde však takového tlumočníka sehnat? Před chvíli jste se dozvěděl, že již příští týden máte letět do zahraničí jednat s vašimi partnery, ale vůbec neumíte cizí řeč! Existuje kvalitní řešení? Ano! Společnost Direct Translations nabízí profesionální tlumočení, díky kterým budete mít jistotu dobrého výsledku a profesionálního jednání. Společnost Direct Translations působí na trhu více než 14 let a za dobu svého působení spolupracovala s velmi významnými osobami i firmami.
Podle vašich požadavků vám tedy bude zajištěn tlumočník, který vám bude vždy oporou. Direct Translations se zaručuje, že tlumočník, který vám bude přidělen, je skutečný profesionál a cizím jazykem mluví mnoho let. Firma Direct Translations též nabízí soudní tlumočení na svatbách a úředních jednání. Jak jste již určitě pochopili, služeb tlumočníka využijete jak tehdy, kdy pojedete např. na konferenci do zahraničí, tak např. tehdy, když budete chtít ověřit překlad právního dokumentu. O toto vše se postará firma Direct Translations, která najde takové tlumočníka, který bude vyhovovat právě vám.

Kde získat kvalitního tlumočníka? Adresa : http://www.ditran.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: tlumočník
Uloženo: 22.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde