Nové produtky Beck International

Exkluzivita Beck International

Krédo společnosti Beck International je v exkluzivitě svých výrobků. Určitě jste si všimli, že společnost nemá žádnou kamennou pobočku, kde by bylo možné jejich výrobky zakoupit. Strategie je taková, že prodej je možný výhradně přes speciální prezentace pořádané po celé republice. Beck International zvolil tuto formu prodeje především pro co nejvyšší komfort svých zákazníků.Prezentace zaručuje, že si každý může na vlastní oči ověřit nepřekonatelné funkce výrobků. Společnost nezapomíná ani na lidi sociálně slabší a nabízí pro ně možnost prodeje na splátky.

K posledním novinkám do kuchyně patří:
Univerzální mísa

UNIVERZÁLNÍ MÍSA BeckUniverzální mísu Beck si oblíbí snad každá praktická žena. A důvody? Její univerzálnost! Víko je možno použít i jako pánev. Součástí je mřížková vložka pro pečení bez tuku a vaření bez vody, která šetří vitamíny. Takže vaše pokrmy budou zdravější a hodnotnější. Víko i mísa je pokryta kapslovitým sendvičovým dnem. Mísa je vyrobena z vysoce kvalitní ušlechtilé nerezové ocele 18/10, která je vysoceleštěná z vnějšku i vnitřku. Pro snadou manipulaci je umístěno kování na míse i víku s kulatým profilem. Mísu lze mýt v myčce nádobí.
Horkovzdušný gril

HORKOVZDUŠNÝ GRIL BeckMikrovlná strouba patří ke standardnímu vybavení každé domácnosti. Víte, že existuje i alternativa, jak si ohřát jídlo? Horkovšdušný gril Beck je přenostná Convection-trouba. Díky vířícímu horkému vzduchu šetřící čas i elektrický proud. Má 3-násobné zabezpečení díky vypínání na rukojeti, časovému spínači a pojistce pro vypínání teploty. Oproti klasickým mikrovlnným troubám lze péct, grilovat, dusit, péct koláče, chleba, smažit, rozmrazovat a samozřejmě ohřívat. V horkovšduzném grilu Beck lze vařit bez tuku a chutně! Jednoduchý design zajistí snadné čištění v několika minutách.
15 - dílná sada nožů

15 - DÍLNÁ SADA NOŽŮ BeckNůž je nedílnou součástí každé kuchyně a setkáváme se s ním denně. Máte však ty spávné nože pro každou situaci? Nože Beck patří mezi elitu a při koupi 15 - dílné sady máte jistotu, že otázku nožů již nebudete muset nikdy řešit. Sada totiž obsahuje: sekáček na maso, nůž šéfkuchaře, nůž na chleba, nůž na mražené potraviny, nůž na kosti, 6 nožů na steaky, nůž na zeleninu, nůž na loupání a nůžky na všestranné použití. Všechny nože mají antiadhezivně upravené ostří, protiskluzovou bezpečnostní úpravu rukojeti.
Nové produtky Beck International Adresa : http://beck-international.beckinfo.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Beck International, Beck, Horkovzdušný gril, sada nožů
Uloženo: 22.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4
Hodnocení webu: 4.2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde