www.365vin.cz - kvalitní víno a čokoláda

Nabízíme kvalitní vína převážně z Moravy a Španělska. Naše vína pochází z produkce nejen malých a méně znamých vinařů, ale taky osvědčených a známých vinařství.
Exkuzivitou je belgická čokoláda firmy Starbrook. Vše, co můžete zažít s čokoládou, zažijete u nás.

Nabídku vín vždy sestavujeme na základě obliby u zákazníků, proto si u nás vždy své víno vyberete. Zaměřujeme se především na produkci vín z Moravy a nabízíme jen vína prověřená zákazníky! Kvalita je více než kvantita, proto v naší nabídce vín naleznete jen opravdu špičková vína s přívlastkem, nechybí ani vína archivní a vína speciální.

Není pravdou, že jen drahá vína jsou vína dobrá či nejlepší. Každý z nás má jiné chuťové pohárky a smysly vůbec. Proto výběr toho nejlepšího vína je vždy a jen pouze na nás samotných. Dobré víno je to, které Vám chutná! :-)

V našem e-shopu www.365vin.cz naleznete vína z vinařství Sonberg, které produkuje vysoce kvalitní bílá vína a vína speciální, vinařství Proqin, které se proslavilo svými vynikajícími sekty, vinařství Jožky Valihracha vinaře roku 2009 a 2010!, vinařství Lahofer se svými slaďoučkými vínky, vinařství Maryša a jejich exkluzivní nabídkou vín jak suchých tak i sladších, vinařství Ampelos s jejich unikátními a nezapomenutelnými víny, vinařství Velkobílovická vína, vinařství Spielberg a vino ze Slovácka od pana Cíchy.

Kdo by neměl rád čokoládu, viďte!? A ještě k tomu kvalitní pravou belgickou, v dokonalém ručně malovaném obalu! Ano, taková je čokoláda od belgické firmy Starbrook Airlines s rodinnou tradici v létání. Originální i tradiční dárek zároveň. Exkluzivní i velice chutná čokoláda v podobě drobných napolitanek, luxusních pralinek, tabulkových čokolád, lahodných truffles, nezapomenutelných sušenek a dalších sladkostí.

Navštivte náš e-shop www.365vin.cz a nechte se hýčkat kvalitou, exkluzivitou a vždy přijatelnou cenou našich nabízených produktů.

Na našem Facebooku naleznete každý týden speciální slevové kupony, soutěže o atraktivní ceny ve formě vína nebo čokolády a taky veškeré novinky.

Jako nadstandartní službu našim zákazníkům nabízíme možnost luxusního a zároveň moderního dárkového balení buď formou již připravených balení nebo po domluvě se zákazníkem možnost individuálního balení dle konkrétních požadavků.

Víno nás baví, bavte se s námi ...
www.365vin.cz - kvalitní víno a čokoláda Adresa : http://www.365vin.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: víno, čokoláda, kvalitní, dárková balení, delikatesy, sommelierské doplňky
Uloženo: 21.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde