Stylové kabelky, aktovky a opasky

Přemýšlíte o koupi stylové kabelky? Chcete však neobyčejný model, který jenom tak nenajdete v běžném pouličním krámku. Pak je pro Vás tento internetový obchod krasne-kabelky.cz jako stvořený. Neboť si zde můžete vybrat nejednu značkovou kabelku a ostatní kožené doplňky za velmi příznivé ceny. Tento obchod s koženou galantérií nabízí jak dokladovky, etue a kufry, tak i aktovky, diplomatky, vizitkáře rozlišných módních tvarech, velikostech, materiálech a neokoukaných barvách. Mezi nejaktuálnějšími kolekcemi najdete elegantní kabelky V2668 z černé teletiny s originálními třásněmi, trendy kabelky V2633 z pravé kůže, luxusní modely V2601 v černé barvě a krásné kabelky V2447 v červenohnědém odstínu s efektním prošitím. Také jsou tu k dostání skvělé kabelky V2402 v kávovém tónu, praktické kabelky v trendy zelené barvičce a exkluzivní černé tašky KK001 s koženým řemínkem a ocelovým řetízkem. Všechny uvedené modely jsou vybaveny kvalitní podšívkou, komfortními přepážkami, několika kapsičkami na peněženky, doklady a mobilní telefon. Některé kolekce disponují přední kapsou na zip, jiné zase ozdobnými kovovými detaily.
Tento e-shop má připraven rovněž sortiment kvalitních peněženek značky Arwel, k nejoblíbenějším patří dámské kožené peněženky se zápinkou, ve kterých nechybí ani prostorná kapsa na kovové mince a standardní průhledná přihrádka na osobní doklady a fotky ani speciální přihrádky na bankovky a kreditní karty. Tento skvělý kousek je nabízen v módním červeném zbarvení s krásnou koženou strukturou.
Veškeré uvedené kožené zboží vyniká dlouhodobou životností, prvotřídním zpracováním, jedinečnými tvary a cenovou dostupností. V nabídce jsou také kvalitní dámské a pásnké opasky a zimní rukavice.
Moderní e-shop krasne-kabelky.cz se může pochlubit nejenom nejrůznějšími slevami, věrnostními programy a bonusy, ale i velmi vstřícným a perfektním přístupem. Též uskutečňuje množství výprodejových akcí.

Stylové kabelky, aktovky a opasky Adresa : http://www.krasne-kabelky.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Stylové kabelky, aktovky, opasky
Uloženo: 17.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde