Amway podporuje NF Kolečko

Skutečné finanční prostředky, které firma Amway darovala, budou použity pro nákup zdravotnických zařízení na Dětské traumatologické klinice v Thomayerově nemocnici v Praze. Ta budou pomáhat při léčbě dětských pacientů zejména po dopravních úrazech a složitých operacích. S NF Kolečko a Traumatologickou klinikou již Amway spolupracuje několik let. Klinice již předala několik finančních darů, výrobky Amway a pracovníci firmy pomáhali na klinice při úklidových pracech.

Amway podporuje NF Kolečko

Šek přebírali: prof. Dr Petr Havránek, přednosta kliniky, herečka Linda Rybová a ředitelka fondu Linda Jandová.
Kdo je Amway?

Amway ČR je společnost přímého prodeje, která zahájila svoji činnost v březnu 1994. Úspěch firmy v České republice spočívá stejně jako v dalších zemích, kde působí Amway, na přitažlivé koncepci přímého prodeje, jedinečnost Prodejního a marketingového plánu Amway, firemní podnikatelské kultuře a vysoce kvalitních výrobcích.
Amway a charita

Stejně tak jako všude na světě, tak i v rámci České republiky, se Amway snaží pomáhat lidem v nouzi. Protože jednou z nejzranitelnějších skupin obyvatelstva jsou děti, je hlavní pozornost Amway v oblasti společenské angažovanosti zaměřena právě na ně. Firemní vizí je pomáhat dětem žít lepší život. Proto v duchu této filozofie Amway spolupracuje s NF Kolečko. Samotní distributoři pak pomáhají dětským zařízením v místech jejich obchodní činnost. Jsou to především dětské ústavy, Domov Svaté rodiny v Praze Břevnově a Centrum Filipovka pro postižené děti. Tato pomoc dosahuje každoročně stotisícových hodnot.
Amway podporuje NF Kolečko Adresa : http://amway-kosmetika.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Amway, Amway ČR, charita, NF Kolečko
Uloženo: 16.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde