Party stany

Oslavy vždy a všude kolem nás. Myslím si, že je to hlavní motto tohoto století. Kdykoliv se někoho zeptám, co dnes či za týden dělá, řekne, že jde na oslavu. a je jedno, o jakou a čí oslavu se jedná. Hlavně když tam budou přátelé, jídlo a pití. Hodně pití. Možná i Vy uvažujete o zorganizování nějaké narozeninové párty, což není sranda. Chce to mít pořádný plán a hlavně nápad.
Věc, která by mohla oživit a modernizovat Vaši oslavu, se jmenuje party stan. Jistě jste už ho všichni viděli v nějakém filmu. Většinou v něm bývají podlouhlé stoly, židličky případně kapela. A tak to bývá i zde, v reálném životě. Párty stany si můžete jednoduše buď zakoupit nebo pronajmout. Je jen na Vás, na jak dlouho – na den, dva, tři…Užitečnou vlastností těchto párty stanů je jistě to, že pokud začne pršet, máte se kam schovat a Vaši zábavu už nic nemůže zkazit.
Navíc mohou mít párty stany zabudované i podlahy, což je vhodné na pořádný tanec. Přeci jen, komu by se chtělo tancovat na hlíně a trávě. Velikostí party stanů je doopravdy mnoho, od malého 3×3 metrového stanu až po stany, které mají stranu dlouhou přes 10 metrů. Navíc vypadají dost efektivně – mohou mít několik vchodů či rolovací okna, které je možno zavřít v případě větrného počasí. Navíc kdo říká, že musejí být buď černé nebo bílé? Barvy přeci vládnou dnešnímu světu. Velmi časté použití těchto stanů je také na svatby, které často trvají pozdě do noci a tudíž hosté zažijí velkou teplotní změnu.
Myslím si, že hodně velký zájem o párty stany bude hlavně na Silvestra. Je to totiž krásný zážitek sedět chráněná pod střechou a přitom ne úplně vevnitř. Stačí při tom zvednout hlavu a nahoře se třpytí fůru ohňostrojů a raket. Takové párty jsou ale také skvělé na získání přátel a poznání nových lidí. A rozhodně udělá velký dojem velkolepá párty, na které nebude chybět přístřešek právě v podobě párty stanů.

Party stany Adresa : http://www.hawaj.cz/party-stany.html
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Party stany
Uloženo: 11.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde