Blahodárná vířivka

Tento způsob relaxace má blahodárné účinky na celé tělo, i proto se zcela jistě vyplatí investovat do vířivky. Hydromasáž je nápomocna při podpoře tvorby pokožky, uvolňuje svalové a duševní napětí, snižuje stres a únavu. „Lenošení“ ve vířivce podporuje látkovou výměnu a přispívá k vylučování nežádoucích látek z organismu. Hydromasáž se také doporučuje při otocích dolních končetin, zlepšuje zároveň proudění krve a pomáhá při celulitidě. Má pozitivní vliv na psychiku, rovněž uvolňuje bolesti.
Jak vybrat vířivku?
Na české a slovenském trhu wellness produktů je množství firem, výrobců či prodejců. V podstatě však je možné všechny produkty rozdělit do 3 základních skupin. Tu první představují vířivé vany původem z USA, které jsou pro většinu lidí symbolem kvality a tradice, ale jsou s nimi spojeny „přehnaně“ vysoké ceny. Druhou skupinu naopak tvoří vířivky s velice zajímavou cenou. Tyto jsou téměř vždy původem z asijských zemí. Tyto výrobky jsou na první pohled stejné a někdy dokonce parametry převyšují konkurenci. Kvalita drtivé většiny z nich je však mizivá a jejich životnost končí se záruční dobou. Asijská vířivka je vyrobená často ze sklolaminátu a potažena tenkou barevnou fólií. Kvalitní produkt však muší být vyroben z celobarevného akrylátu. Do tohoto boje vstupují rovněž evropští výrobci, kteří kvalitou svých produktů velmi dobře konkurují americkým firmám, cenově jsou však většinou mnohem zajímavější. Mezi největší producenty v Evropě lze řadit rovněž společnost Wellis, jejíž výrobky jsou v České republice nabízeny výhradně společností Diamant Spa, s.r.o. Vířivky Wellis svou kvalitou uspokojují požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Ceny Vás však určitě mile překvapí. Jsou dostupné téměř každému!
Jaké jsou tedy hlavní výhody vířivek zn. Wellis? V první řadě jsou to výrobky EU, tomu odpovídající kvalitou a špičkovým moderním designem. Vířivky Wellis standardně obsahují řídící systém Balboa a novou generaci trysek s bezkonkurenčním výkonem. Každou z nich je možno samostatně nasměrovat, libovolně regulovat tlak či úplně zastavit. Skelet vířivé vany, na který je 10 let záruka, je vyroben z kvalitních celobarevných akrylátů, zpevněný silnou vrstvou polyuretanové pěny pro větší pevnost a lepší tepelnou a zvukovou izolaci. Pro úplnost masážního zážitku je možné doplnit vířivku o špičkový audio systém.
Blahodárná vířivka Adresa : http://www.diamant-spa.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: vířivé vany, vířivky, vířivky Wellis, vířivka
Uloženo: 11.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde