Obrazy, které dodají interiérům styl

Mnoho zákazníků si přeje mít hezký a originální obraz odlišující se od běžné nabídky v obchodech a obchodních řetězcích a neplatit přitom za něj nepřiměřeně vysokou částku. Naším cílem je nabídnout těmto klientům širokou škálu zajímavých olejomaleb, které dodají interiéru jedinečnost, atmosféru a styl. Sortiment pravidelně rozšiřujeme a kvalitu kontrolujeme. Snažíme se udělat maximum proto, aby si z kolekce vybral i náročný zákazník.

V naší internetové galerii nabízíme ručně malované originály za velmi příznivé ceny. Naše obrazy dekorují obytné prostory, showrooms, kanceláře, hotely, kavárny, kadeřnické salony, administrativní a obchodní prostory, Na stránkách Vám přinášíme i výběr z našich již realizovaných zakázek. Obrazy jsou malované olejovými barvami ve vysoké kvalitě. V současné nabídce je více než 1200 ručně malovaných obrazů klasiků, moderních i abstraktních motivů, zátiší, vícedílných obrazů a mnoho dalších. Nabízíme několik standardních formátů. Rozměr lze na přání zákazníka i individuálně přizpůsobit. Obrazy jsou již napnuté na rámu.

Styly napínání obrazu na rám

Galerie - tento styl napnutí se vyznačuje tím, že obrazy jsou napnuté tak, že motiv malovaný na plátně pokračuje i v zalomených částech tzn., že jej vidíte i při pohledu z boku.

Muzeum - pro motivy, které mají v okrajové části podstatné informace či významný detail je vhodnější tento styl napnutí. Vyznačuje se tím, že namalovaná část plátna nezachází za zalomený okraj. Při pohledu je vidět bílý okraj, resp. bílé plátno bez malby.

Rámování / Typy rámů

Nabízíme velké množství kvalitních rámů za příznivé ceny. Vyberete-li si jednoduchý černý rám, pozlacený antický či masivní dřevěný, vždy uděláte ze svého obrazu jedinečný kousek v interiéru. Projděte si naši kolekci v sekci Rámování a vyberte si ten, který se Vám nejvíce líbí.
Obrazy, které dodají interiérům styl Adresa : http://www.obrazyolejomalby.sk
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: obrazy, olejomalby, ručně malované obrazy, reprodukce, rámování, světoví umělci,
Uloženo: 03.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde