Kancelář v Praze

Pro úspěšné podnikání je často potřeba mít sídlo firmy na prestižní adrese. Obtížně se obchoduje s adresou někde v okrajovém sídlišti či dokonce odlehlém koutu republiky. Ideální je, pokud se bude sídlo společnosti nacházet v Praze. Řešením je virtuální kancelář. Jde o službu, která není ani moc finančně náročná – za stokoruny měsíčně můžete využívat lukrativní adresu pro sídlo firmy v centru Prahy.
Přitom nejde jen o to, že lidé obecně více vyhledávají firmy, které mají sídlo ve městech, ale jedná se o velkou výhodu i pro samotné firmy. Logicky totiž nejsou obtěžovány finančním úřadem, neboť například v Praze má sídlo firmy tolik společností, že zkrátka finanční úřad nestíhá všechny tak často kontrolovat. Ví se, že na malých městech či vesnicích probíhá kontrola ze strany finančního úřadu až 4x častěji než v Praze.
Sídlo v Praze je pro firmu velice přínosným faktem
Pokud chcete zvednout prestiž Vaší společnosti a zároveň nebýt tak často otravováni úředníky z finančního úřadu, pak je možné využít služby virtuální kanceláře , kdy Vám bude pro pronajmutí obchodní adresa pro účely umístění sídla společnosti na Praze 2 a Praze 3. Tyto služby, stejně jako zakládání s.r.o. provozuje společnost Kancelářské centrum.
Měsíční poplatek za virtuální kancelář je od 550 Kč
Virtuální kancelář se rozhodně vyplatí. Zvedne se renomé Vaší společnosti, přibudou tak noví klienti a zákazníci, služby či produkty půjdou lépe na odbyt. A to vše jen díky tomu, že si zřídíte sídlo společnosti v Praze prostřednictvím virtuální kanceláře. Tu lze zřídit za měsíční poplatek od 550 Kč. Další služba, kterou nabízí Kancelářské centrum, tedy založení s.r.o., Vás vyjde na 9900 Kč, což je ostatně velice lákavá suma, neboť Vám za ni odpadnou jakékoliv starosti s vyřizováním všech potřebných dokumentů a razítek pro založení firmy. Chcete-li obchodovat přes svoji firmu už od zítřka, zprostředkuje Vám Kancelářské centrum také nákup ready made společnosti se slevou a výhodnějším pronájmem virtuálního sídla firmy.
Více informací o virtuální kanceláři pro umístění sídla firmy a zakládání s.r.o. se dozvíte na webových stránkách Kancelářského centra www.kancelarske-centrum.cz, nebo na telefonním čísle 774 250 050.

Kancelář v Praze Adresa : http://www.kancelarske-centrum.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Sídlo v Praze,sídlo firmy, sídlo společnosti
Uloženo: 30.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde