S vlastní studnou ušetříte!

Mít na zahradě studnu je z praktického hlediska velmi užitečné. Vody celosvětově ubývá, je čím dál vzácnější a mít vlastní studnu je opravdu výhodná investice.

Hledáte firmu, která Vám zrealizuje studnu? Obraťte se na Glaukos s.r.o, kde Vám odborně poradí a jsou schopni vyřešit jakýkoli problém. Glaukos s.r.o nabízí kompletní služby v oblasti vrtání studní. Ze všeho nejdříve Vám zajistí hydrogeologický průzkum, který rozpozná, jaké jsou podmínky pro zhotovení Vaší studny. Bez tohoto posudku nelze stavbu provést. Na základě hydrogeologického posouzení a požadavků určí nejvhodnější typ a technologii hloubení studny.

Odborníci firmy Glaukos s.r.o. si prohlédnou pozemek a navrhnou nejvhodnější způsob umístění studny, zpracují kompletní hydrogeologickou dokumentaci pro potřeby úřadu a provedou konečnou úpravu studny.

Neváhejte a kontaktujte ještě nyní Glaukos s.r.o, a objednejte si stavbu studny. Zdá se Vám to v zimě divné? Žádné obavy, právě v zimním období je příprava na stavbu studny nejvýhodnější. Úředníci nemají tolik práce s povolováním staveb, vrtat lze i v zimě a pokud bude u Vás provedena projektová a hydrogeologická dokumentace nyní, budete na stavbu připraveni právě tak akorát na jaře.

Investice do vlastní studny je velmi výhodná, nejen že ušetříte v době stále stoupajícího vodného a stočného, ale výrazně zhodnotíte svou nemovitost.

S vlastní studnou ušetříte! Adresa : http://www.glaukos.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: vrtané studny,hydrogeologie, inženýrská geologie
Uloženo: 24.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde