Plastové jímky, žumpy a septiky

Plastové jímky, žumpy a septiky
Při nákupu zboží dlouhodobé spotřeby, by se měl člověk vždy rozhodovat na základě kvality poptávaného produktu. Pokud se vysoká kvalita snoubí se skvělou cenou, nemůže si zákazník přát nic lepšího.

Chystáte-li se koupit jímku, žumpu či nový septik a nejste si jisti, jakou firmu oslovit, vyzkoušejte společnost BEREN plast s.r.o. Firma působí na českém trhu již od roku 1994 a za dobu své šestnáctileté existence prodala tisíce výrobků. Díky dlouhodobým zkušenostem se zpracováním sklolaminátu, firma nabízí certifikované produkty té nejvyšší kvality s dlouhodobou životností.

Sklolaminátové jímky stejně jako žumpy a septiky od společnosti BEREN plast s.r.o. se vyznačují dlouholetou životností a vysokou kvalitou. Jsou stoprocentně vodotěsné (jsou vyrobené z jednoho kusu sklolaminátu – žádné spárování) a díky materiálu odolné proti korozi a agresivním vodám. Jejich životnost garantujeme desetiletou zárukou. Další nespornou výhodou našich produktů, je jejich instalace. Při usazení jímky, žumpy či septiku není třeba betonáž. Tudíž při usazení jímky není třeba ani stavebního povolení.

Jímky, žumpy a septiky nabízíme hned v několika velikostech a objemech. Po celé ČR zajišťujeme dodání jímek zdarma. Pro více informací o našich produktech a poskytovaných službách navštivte www.beren.cz. Stojí za námi dlouholeté zkušenosti v oboru výroby i prodeje a spousta spokojených zákazníků. Obraťte se na profesionály, BEREN plast s.r.o.!


Plastové jímky, žumpy a septiky Adresa : http://www.beren.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Jímky,Žumpy,Septiky
Uloženo: 24.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde