Stoly a židle Fajkus

Naše firma se zabývá výrobou nábytku již 18 let. Vyrábíme interiérový nábytek dle přání našich zákazníků. V posledních letech se naše firma zaměřila na výrobu kvalitních kuchyňských, jídelních a restauračních stolů. Stoly vyrábíme z kvalitní LTD horní desky o tloušťce 18 mm nebo 36 mm. Zde je možno výběr z široké škály dezénů. Podnož stolu je z masívu domořeného dle horní desky nebo kovová, kde je opět výběr barevného provedení podnože.

Stoly nabízíme jak pevné , tak i rozkládací a to ve třech variantách rozkladu: rozklad o 38 cm, rozklad o 2 x 50 cm a rozklad o 3 x 50 cm.Stoly jsou nabízeny v pěti různých tvarech. Obdélníkové, čtvercové, kulaté, půlkulaté a ovalné.
Vyrobíme vám stůl dle Vašeho přání. Nevybrali jste si z naší nabídky? Neváhejte a kontaktujte nás s Vaším požadavkem. Rádi Vám zhotovíme stůl na míru a dle Vašeho očekávání. Scháníte stůl, který Vám bude barevně ladit ke kuchyni či jinému nábytku a ne a ne najít ten správný dezén? Stačí nás jen kontaktovat a uvést dezén, o který máte zájem, a my Vám rádi a rychle zhotovíme stůl dle Vašeho požadavku. Barevně lze také doladit židle. Stačí si jen vybrat.
Stoly a židle Fajkus Adresa : http://www.stoly-a-zidle.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: stoly, židle, nábytek
Uloženo: 20.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde