Grafické studio Design positive

Logo, corporate identity, grafický design a tvorba www stránek


Webové stránky grafického studia Design positiv nabízí četné grafické služby. Ty jsou rozděleny do kategorií tvorba loga, corporate identity, grafický design a tvorba www stránek. Každá z nich je odborně popsána včetně přínosů pro marketing a reklamu Vaší firmy a doplněna o náhodné ukázky grafických realizací.

Reference a kontakty


Důležitou součástí www stránek jsou reference s přehledem dosud realizovaných nebo rozpracovaných projektů a kontakty na českou i slovenskou pobočku grafického studia.

Zprávy o grafickém designu


Zajímavou a užitečnou částí je blog krátkých zpráv z oblasti grafického designu, typografie a písma, tvorby loga nebo jednotného vizuálního stylu. Nepřetržitě sledujeme přes padesát informačních zdrojů, českých, slovenských i zahraničních, a významné a důležité zprávy soustředíme v našem blogu.

Úvodní strana


Hlavní stránka webu je stručným průřezem všech obsahu stránek, zobrazuje i nejaktuálnější krátkou zprávu.

RSS


Kdokoliv se může přihlásit k odběru kanálu RSS a být tak neustále informován blogem krátkých zpráv ale i přehledem o nově dokončených grafických projektech.

O co se snažíme


Naší filosofií je v maximální možné míře vstřícný přístup k zákazníkovi, který naše jednoduché a uživatelsky přívětivé web stránky reflektují. Kvalita výstupu grafických projektů je samozřejmostí, kterou si Vaše zakázka zaslouží. Vzhledný, poutavý a moderní vizuální styl firmy, logem počínaje, zaujme diváka a značně pomůže v jeho přeměně ve Vašeho zákazníka.


Grafické studio Design positive Adresa : http://designpositive.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: grafické studio, tvorba loga, corporate identity, firemní design, vizuální styl
Uloženo: 13.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde