EZ systémy

Naše firma má ve znaku štít a ten symbolizuje bezpečí. Štít naší firmy EZ ochrání nejedny dveře. Zajistíme Vám komplexní služby v oblasti bezpečnostních systémů a informačních technologií od projekce, přes dodávku, instalaci až po záruční i pozáruční 24h servis.
Jsme vskutku novodobí rytíři chránící majetek a bezpečí lidí.

V dobách dávných by nám k tomu posloužil meč, kopí a jiné nástroje. V dobách nynějších nám k tomu stačí zbraně, jako jsou elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, systémy jako jsou EZS, CCTV, SKV, DT, EPS, SKS, STA, IP kamery, analogové kamery, alarmy, elektronická požární signalizace a systémy vstupu kontroly. U všech našich systémů hledíme na dobrý rodokmen a montujeme jen značkové a ověřené systémy. Požární systémy značek Lites, Zettler, Bosh aj.

Opravdu se učíme z dob dávno minulých. Již naši předci věděli, že hrad či tvrz bude snadněji dobyta, pokud vpustí nepřítele dovnitř. Z toho vycházíme i my a proto pro Vás montujeme systémy kontroly vstupu, videotelefony a domácí telefony, strukturovanou kabeláž, Paradox, Jablotron, Galaxy, televizní a satelitní rozvody a mnohé další bezpečnostní prvky, které chrání váš klid. Domácí telefony navíc dodáváme jak klasické, tak s LCD displejem, video telefony s velkou LCD obrazovkou a sluchátkem a mnohé další. I zde dbáme na kvalitní rodokmen. Díky tomu se můžete u nás setkat s domácími telefony značek Comax, Comelit, Farfisa, Urmet a dalšími.

Chceme však chránit nejen Vaše obydlí, ale i obydlí pro Vaše ocelové oře. Dodáváme automatické vratové pohony, závory a instalujeme také pohony vjezdových vrat a bran.

Svěřte své bezpečí EZ systémům Praha, budeme Vaším štítem.

EZ systémy Adresa : http://www.ezsystemy.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, systémy EZS, CCTV, SKV, DT
Uloženo: 07.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde