Kvalitní technické izolace

Technické izolace jsou vhodným řešením především v situacích, kdy se snažíme zabránit tepelným ztrátám a také jsou vhodné i v případech, kdy potřebujeme zabránit hluku nebo pronikání vlhkosti. Těmito izolacemi také jednoduše dosáhneme hygienické a ekologické nezávadnosti v situacích, kdy je to potřeba. Dále mají technické izolace vliv na zvýšení požární ochrany nebo bezpečnosti práce.
V sortimentu technických izolací společnosti HEMAX, spol. s r.o. naleznete velké množství výrobků, které splňují ty nejnáročnější požadavky na kvalitu provedení a vlastností použitých materiálů. Výrobky na bázi materiálu MIRELON z pěnového polyetylenu vynikají kvalitními tepelně izolačními vlastnostmi a některé výrobky jsou na povrchu opatřeny laminovanou zesílenou fólií nebo tkaninou. Jedná se především o izolační trubice například pro vodovodního potrubí, rozvody studené a teplé vody nebo ústředního topení.
Izolační materiály založené na materiálu KAIFLEX jsou vyráběny z vulkanizovaného kaučuku. Tento materiál brání především pronikání vlhkosti a je ideální technickou izolací pro klimatizace, vzduchotechniku a rozvody chlazení.
Výrobky společnosti HEMAX spol. s r.o. vynikají kvalitou a nelze jinak, než je zákazníkům doporučit. Společnost HEMAX spol. s r.o. je ryze českou společností s dvacetiletou tradicí a je mimo jiné držitelem certifikátu EN ISO 9001 a systému environmentálního managementu EN 14001.



Kvalitní technické izolace Adresa : http://www.technickeizolace.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Izolační materiály, izolace, technické izolace, vlhkost, ztráty tepla, HEMAX, iz
Uloženo: 06.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde