Hostesky a promotéři

Hostesky a promotéři vám mohou v mnohém pomoci a profesionálně se postarají o skvělé proběhnutí pořádané akce.
Jednání na vysoké úrovni je pro hostesky Praha samozřejmostí. Stejně tak i perfektní vzhled a špičkově upravený vnějšek doplněný dokonale padnoucím oblečením. Hostesky a promotéři nepostrádají jazykové znalosti, umí jednat samostatně a příjemně komunikují se všemi přítomnými klienty a hosty. Na prvním dojmu nejvíce záleží, proto nechybí hosteskám vtřícnost, milý úsměv, přirozený půvab, ochota a stoprocentní schopnost splnit vše dle požadavků.
Služby hostesek a promotérů obsahují základní organizační a asistenční pomoc. Nemusíte se obávat jejich selhání, protože prošli důkladným výběrovým řízením a přípravou.
Výborná hosteska dovede každou událost ozvláštnit a dodá jí nezapomenutelný šarm. K tomu, aby se naše hostesky a promotéři cítili dokonale jim pomáhají stylisté a vizážisté, se kterými naše agentura úzce spolupracuje. Okouzlující dámy a galantní pánové se mohou obléknout jak do luxusních kostýmků, tak do sportovního oblečení, koktejlových šatů, rozmanitých kostýmů a jiného oblečení z bohatého výběru. Nechybí ani vhodná obuv a módní doplňky. Neunikne nám žádný detail, abychom neriskovali ztrátu vaší důvěry. Originalita a šťavnatá nápaditost jsou našimi největšími spojenci.
Hledáte skvělé hostesky a zkušené promotéry? Nezávazně se informujte, zadejte poptávku a vzápětí se dozvíte vše o ceně a dostupnosti hostesek a promotérů.
Fresh Production s.r.o. sídlí v Topolové ulici číslo 14, v Praze 10. Navštivte nás osobně nebo se informujte e-mailem či telefonem.

Hostesky a promotéři Adresa : http://www.freshproduction.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hostesky, hostesky Praha, hostesing, agentura hostesky
Uloženo: 02.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde