Češi se nebojí šetřit na tradici a kvali

Již brzy nový portál Ráj řemesel s nabídkou řemeslných výrobků a produktů chráněných dílen


Úkolem internetového portálu Ráj řemesel bude kromě jiného poskytnout místo na propagaci jejich aktivit a představit se co možná největšímu počtu potencionálních zákazníků.

Zakoupením výrobku z produkce chráněné dílny, získává zákazník nejen originální, ručně zpracované zboží, ale svou investicí přispěje i dobré věci.

Nabídka českých řemeslných produktů, převážně ručně vyráběných

Další specializací nového e-shopu je nabídka kvalitních řemeslných výrobků. Cílem Ráje řemesel je umožnit drobným řemeslníkům, kutilům a jiným šikovným lidem prodej jejich zboží prostřednictvím internetu. Kvalita poctivé ruční práce je jedinečná, a proto zde nenajdete žádné tovární nebo hromadně vyráběné výrobky.

V přehledně řazených kategoriích si zákazník může vybrat nejrůznější výrobky ze dřeva (hračky, rámečky, kuchyňské náčiní…), z kovu (svícny, krbové nářadí…), z keramiky (hrnečky, džbány, mísy…), z textilu, bižuterii a řadu dalších nezařaditelných věcí.

Zřizovatelem portálu Ráj řemesel je nezisková organizace, která si klade za cíl přiblížit ruční výrobu co největšímu množství lidí.

Novým trendem v nakupování je touha zákazníka po kvalitě. Zdá se, že doba, kdy lidé nakupovali co možná nejlevněji bez ohledu na kvalitu zboží, je pryč.

Poptávka po kvalitních ručně zpracovaných výrobcích neustále roste. Důkazem je mimo jiné zvyšující se počet trhů a jarmarků, na kterých jsou tyto produkty dostupné. Zákazník za své peníze žádá kvalitní zboží, a neváhá pro to vynaložit ani vyšší finanční obnos.

Lidé se stále častěji vracejí k tradičním řemeslům a Ráj řemesel by tak měl lidem připomínat staré české přísloví, že řemeslo má zlaté dno!


http://www.rajremesel.cz/
http://twitter.com/#!/rajremesel
http://www.facebook.com/pages/Raj-remeselcz/137545126298551

Češi se nebojí šetřit na tradici a kvali Adresa : http://www.rajremesel.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: ruční práce, řemeslné výrobky, nezisková organizace, dřevěné výrobky, tradiční ř
Uloženo: 30.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde