Internetový obchod i-baterie.cz

Eshop i-baterie.cz, se řadí mezi největší obchodníky s akumulátory a bateriemi na našem území. Na stránkách lze zakoupit baterie do notebooků, elektrických nástrojů, nebo MP3 přehrávačů. Dále je možné vybírat i baterie do nejrůznějších domácích spotřebičů jako jsou skenery, tiskárny nebo videokamery.
Kromě akumulátorů, jsou v nabídce i nejrůznější adaptéry a nabíječky pro všechny bateriové přístroje. Eshop chce vyhovět opravdu každému, a proto je možné zakoupit i doplňkový sortiment úsporných žárovek, nebo LED svítilen, včetně nejrůznějších přívěsků.
Přestože v nabídce jsou tisíce položek, není technicky možné nabídnout veškeré typy baterií. Pokud vámi požadovaný typ v nabídce chybí, je možné několika různými způsoby zkontaktovat podporu a po uvedení údajů o požadované baterii vám bude navrhnuta vhodná náhrada. Zákaznický servis je k dispozici samozřejmě i pro řešení jakýchkoliv jiných problémů, souvisejících s nákupem. Našich zákazníků si vážíme a vždy se vám budeme snažit maximálně vyjít vstříc.
K dopravě zásilek jsou využívány služby PPL a České pošty. Samozřejmostí je možnost výběru způsobu dodání, včetně osobního odběru. Pokud je objednané zboží skladem, je obratem expedováno. V opačném případě se dodací doba pohybuje v řádu několika málo dnů. Na své zboží tedy nebudete čekat.
Nakupovat u profesionálů se vyplatí. Široká nabídka zboží, rychlé dodání a osobní přístup ke každému. Váš odborník na akumulátory a nabíječky i-baterie.cz

Internetový obchod i-baterie.cz Adresa : http://www.i-baterie.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: baterie do mobilů
Uloženo: 30.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde