Internetový obchod i-baterie.cz

Internetový obchod i-baterie.cz, patří mezi největší prodejce baterií a akumulátorů na českém internetu. V široké nabídce naleznete baterie do mobilů, PDA zařízení, notebooků a digitálních fotoaparátů. Kromě tohoto standardního sortimentu, lze objednávat i méně obvyklé varianty baterií do vysílaček, přenosných telefonů, tiskáren a mnohé další.
Nabídka samotných baterií je doplněna o mnoho typů nejrůznějších nabíječek a adaptérů. Protože obchod chce nabízet opravdu kompletní služby, není zanedbáván ani doplňkový prodej svítilen, úsporných žárovek a dichroických světel.
Díky šířce prodávaného sortimentu jsme schopni obsloužit opravdu každého zákazníka. Pokud přesto v nabídce nenaleznete požadovaný výrobek, stačí zaslat zprávu se základními údaji o zařízení na náš kontakt a vhodný typ vám sami nalezneme. Neorientujete se v oblasti baterií a nevíte si rady, jaký akumulátor je pro vás vhodný? Při nákupu na i-baterie.cz to není žádný problém. Samozřejmostí je poradenský servis, který vždy dokáže odborně poradit a pro každého zákazníka zvolit tu nejlepší variantu.
Zboží se standardně zasílá přes Českou poštu a nebo PPL. Platbu je možné provést jak při převzetí zboží na dobírku, tak i za zvýhodněnou cenu platbou předem na účet. Obvyklá doba dodání až na místo určení je 3-5 dní. Pokud se vyskytne jakýkoliv problém, zákazníci jsou neprodleně kontaktováni a domluví se další postup.
Nenakupujte v bezejmenných obchodech, kde si nemůžete být jisti kvalitou zboží, ani úrovní služeb. Dejte přednost osvědčené kvalitě a vybírejte u profesionálů. I-baterie.cz váš partner v oblasti akumulátorů a nabíječek.

Internetový obchod i-baterie.cz Adresa : http://www.i-baterie.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: baterie do mobilů
Uloženo: 28.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde