Překlady a tlumočení němčina, překlady i

Překlady němčina


Potřebujete překlady němčiny? MY vám nabízíme jak soudní (úřední) tak jakékoliv další překlady z i do němčiny.
Jakékoliv vaše dokumenty odvedeme přeložit do doby tří dnů a to již za cenu 420 Kč za normostranu. Díky tomuto si sami můžete zběžně odhadnout cenu překladu ve vašem počítači. V případě, abyste potřebovali překlad němčiny oddat rychleji, můžeme vám jej zhotovit i do 24 hodin.
Pokud vás nabídka zaujala, nebo jen chcete více informací, neváhejte se zeptat našich pracovníků, kontaktujte nás.
Tlumočení němčina
Německo je náš nejvlivnější soused, významná ekonomická velmoc jak evropská, tak světová. Jenže často nechtějí mluvit jinak, než svým rodným jazykem. My vám nabízíme naše služby tlumočení a to jak tlumočení z němčiny do češtiny, tak i obráceně. Naši tlumočníci nenabízí jenom tlumočení, mohou být i spojnicí mezi rozdíly kultur.
Je příhodné pomatovat na to, že pokud chcete, aby tlumočník odvedl kvalitní práci, musíte ho s ní nejdříve dopředu seznámit – aby se mohl připravit. Zvláště v případě soudního tlumočení němčiny, kdy musí tlumočník dopředu prokázat svou způsobilost.
Ceny za tlumočení němčiny uvádíme za půl den (1-4 hodiny) nebo celý den (5-8 hodin). V případě, že tlumočení trvá méně jak hodinu, účtujeme polovinu půldne, tedy 1450 Kč. Další informace můžete najít v našem ceníku, nebo kontaktujte naše pracovníky.

Překlady italština


Kromě tlumočení z i do němčiny naše společnost nabízí i mnoho jiných překladových služeb. Například překlady italštiny. Do tří dnů vám dokážeme dodat jakýkoliv dokument. Samozřejmě, pokud potřebujete překlad dříve, není problém, zvládneme to i do 24 hodin.
Můžeme vám zhotovit překlady jak úředních dokumentů, tak všech dalších textů. Cena je 550 Kč za normostranu, která je celosvětově stanovena na 1800 znaků, takže si sami můžete předběžně spočítat, kolik vás překlad bude stát.
Naši překladatelé pracují bezchybně a plně profesionálně, za to vám ručíme.


Překlady a tlumočení němčina, překlady i Adresa : http://www.urednipreklad.cz/cs/preklady-nemcina
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Překlady němčina, Tlumočení němčina, Překlady italština
Uloženo: 28.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde