Překlady a tlumočení španělština, tlumoč

Překlady španělština


Potřebujete překlad španělsky psaných dokumentů nebo překlad do španělštiny? Do tří dnů jsme schopni vám dodat jakkoliv dlouhé dokumenty profesionálně přeložené z i do španělštiny. A můžeme to stihnout i dříve!
Nabízíme vám překlady jak soudní (úřední) tak jakékoliv další jiné. Vždy dodáme překlad bez chyb a správně, za to ručíme.
Naše ceny jsou 550 Kč za normostranu, tedy 1800 znaků. Tím vy získáte jednoduchý přehled o budoucí ceně překladu, stačí vám zobrazit si v počítači.
Pokud vás naše nabídka tlumočení do i ze španělštiny oslovila, neváhejte a kontaktujte naše pracovníky.

Tlumočení španělština


Nejen překlady, nabízíme i tlumočení španělštiny. Pokud potřebujete tlumočení z i do španělštiny, ať úřední tlumočení nebo obchodní, neváhejte se na nás obrátit. Naši pracovníci a tlumočníci španělštiny tu jsou pro vás.
Pokud seznámíte dopředu našeho tlumočníka s povahou jednání, můžeme vám nabídnout nejkvalitnější služby tlumočení španělštiny. Za kvalitu a bezchybnost ručíme.
Naše ceny jsou závislé na počtu hodin, kdy probíhá tlumočení. Počítáme to na půlden (1-4 hodiny) a celý den (5-8 hodin). Pokud tlumočení probíhá méně jak jednu hodinu, počítáme polovinu sazby za půlden, tedy 1450 Kč.
Veškeré otázky ohledně tlumočení z i do španělštiny vám rádi zodpovíme.

Tlumočení slovenština


Slovensko a slovenština je nám velmi blízké. Jenže někdy se mohou vyskytnout chvíle, kdy slovenštině nemusíme zrovna přesně porozumět, zvláště bude se jednat o východní slovenštinu. Hůře mohou rozumět třeba i cizinci.
My vám nabízíme službu tlumočení slovenštiny. Naši profesionální tlumočníci vládnou jak klasické tlumočení, tak i soudní. Ovšem o charakteru tlumočení musejí tlumočníci vědět s předstihem, aby se na něj mohli připravit.
Ceny jsou u tlumočení slovenštiny stejné, jako u tlumočení angličtiny. Na vše ostatní se neváhejte zeptat.

Překlady a tlumočení španělština, tlumoč Adresa : http://www.urednipreklad.cz/cs/preklady-spanelstina
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Překlady španělština, Tlumočení španělština, Tlumočení slovenština
Uloženo: 27.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde