Něco o Futonech

Zdraví
Futon je historií prověřená matrace. V dnešních dnech na futonech spí více než 90% Japonců. Přitom procento populace postižené problémy s páteří a bolestí zad je díky futonům na ostrově zapadajícího slunce minimální. Futon doslova znamená “tvrdý”. Futon je matrace tvrdá s pocitem měkkosti vhodná pro alergiky a astmatiky. To díky rounům z přírodních vláken, která mají oproti běžné matraci 5x vyšší absorpční schopnost. Díky tomuto je vaše tělo v příjemném suchém prostředí po celou dobu spánku. Navíc během spánku dochází k tzv. aktivní relaxaci. To znamená, že šlachy zůstanou po celou dobu odpočinku mírně napnuté, uvolní se pouze svaly a VY se po ránu cítíte odpočatí a čerstvější. Více v článku Jak vybrat ideální futon.

Pohodlí

Obklopte se přírodou, žádné kovové pružiny, žádné syntetické materiály. Japonský futon dopřeje vašemu spánku ten největší komfort a pohodlí. Svěřte svůj odpočinek přírodním materiálům, jakými jsou bavlna, vlna, kokos, latex a koňská žíně. Spánek vás nikdy tak moc nelákal jako teď.

Styl

Moderní nadčasový design. Pravý japonský futon, to je matrace s minimalistickým rámem. Rám potěší zastánce tradičních východních hodnot stejně jako moderně smýšlejícího člověka se smyslem pro detail. Matrace i rám je vyroben na zakázku, domů získáváte jedinečný originál. Barvu futonu a rámu si modifikujte přesně podle vašeho vkusu. Zvolte si standardní variantu postele nebo pro malý či panelákový byt skvěle řešenou sofu.

Cena

Cena futonu je nižší či srovnatelná s cenou běžných matrací, ušetříte a investujete do vašeho zdraví.
Zdroj www.nejfuton.cz
Něco o Futonech Adresa : http://nejfuton.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: futon,futony,matrace,zdraví
Uloženo: 21.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde