www.Arsta.cz - Velkoobchodní i maloobch

Arsta přináší do vašich domácností, penzionů a hotelů příjemné chvíle. Při setkání s našimi výrobky budete unešeni příjemností materiálů, zpracováním, tak i precizností provedení. Arsta uvádí na trh švédskou firmu Ekelund a nabízí výjimečnou kolekci bytového textilu, jako jsou ubrusy, ubrousky, šátky, prostírání či běhouny. Naše výrobky jsou jak do hotelů, penzionů, tak do vašich domovů v podobě bytového textilu. Výrobky si také můžete objednat v našem internetovém obchodě.
S našimi výrobky se setkáte ve všech příjemných chvílích. Každé ráno, když se Vaše tělo protahuje v ložním prádle od nás. Využíváme různých materiálů počínaje krepovaným, potištěným, saténovým ložním prádlem, bavlněným damaškem a bavlněným atlasgrádlem. Poté co se probudíte, tak vás stále provází naše výrobky a to v podobě stolního prádla.
Na našich ubrusech posnídáte. Váš stůl ozdobíme jak klasickým ubrusem, damaškovým ubrusem, tak rustikálními ubrusy a i ubrousky jak damaškovými, ubrousky z kanafasu a i ubrousky se saténovou bordurou. Pohoda a příjemný začátek dne, podtrhne jemnost našich ručníků a to jak klasických, vaflových. Naše výrobky vás provází celým dnem. Večer když vyjdete na příjemnou večeři do restaurace, ubrusy na stolech jsou od nás, ubrousky poskládané do labutí, vějířků a jiných okras jsou také z Arsta. Vězte, že číšník, který Vás obsluhuje, má zástěru od nás. Ladně přehozený ubrousek přes jeho ruku je z bavlny nebo lnu je také naším výrobkem. V neposlední řadě kuchař, který vaří jídlo, na kterém si pochutnáváte je oblečen do rondonu, který byl vyroben u nás. I nádobí, které vysouší je utíráno do utěrek od nás. Na veškeré naše výrobky jsme schopni vytkat, vyšít či potisknout logo nebo jméno vaší společnosti, hotelu apod.
Pohoda a elegance, to je Arsta. Zažijete s námi krásné chvíle.

www.Arsta.cz - Velkoobchodní i maloobch Adresa : http://www.arsta.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Arsta, Arsta Praha 10, ubrusy, utěrky, ručníky, kapesníky, šátky, zástěry, bytov
Uloženo: 19.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde