Komíny a komínové systémy

Firma Novos Nová Paka byla založena v roce 1998.

Vyrábíme komínové systémy pro všechna paliva. Dodáváme nerezové komíny a systémy pro opravy starých komínů. Prodáváme materiály pro vložkování komínů. Zajišťujeme dopravu zdarma do široké prodejní sítě po celé ČR.

V naší nabídce najdete nerezové komínové systémy, materiály pro vložkování komínů, komínové roury, komínové střížky, kouřovody a veškerý materiál pro stavbu a rekonstrukci komínů.

Nabízíme výrobu a prodej: komínové hlavy, komínové nástavce, komínové roury, nerez komíny, nerezové komínové vložky, nerezove komíny, nerezové kouřovody, střížky, vložka komínu, vložkování komínů.

Její činnost byla zpočátku zaměřena na stavební zakázky. Později, s ohledem na požadavky trhu a zkušenosti z dřívějšího působení ve výrobě betonových prvků, byl postupně vyvinut komínový systém, který dostal obchodní název Komíny CZ. Tento systém se objevil na trhu v roce 2003.


Jeho postupným zdokonalováním a rozšiřováním nabídky se náš systém zařadil mezi nejvýznamnější komínové systémy na našem trhu. Naším cílem je nabídnout zákazníkovi kvalitní produkt za rozumné peníze.
Komíny a komínové systémy Adresa : http://www.kominycz.org/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: komíny, komínové systémy
Uloženo: 18.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde