Medová masáž Praha

Hledáte něco, co by Vás uvolnilo, naplnilo energií, zbavilo nahromaděných toxinů, ale zároveň byste si mohli i odpočinout a zbavit se stresu? Pak je tu pro Vás medová masáž Praha, díky které zapomenete na všechny starosti všedního dne a navíc prožijete i nezapomenutelné chvíle, díky kterým se zcela uvolníte a načerpáte novou energii pro další dny. Během medové masáže se uvolní celé Vaše tělo, mysl si odpočine, protože se oddá příjemným pocitům, které budete cítit během masírování.
Pokud se rozhodnete podstoupit medovou masáž, tak se můžete těšit na příjemný zážitek. Vrstva rozehřátého medu promíchaná s éterickými oleji je nanesena na záda a speciálními tzv. pumpovacími hmaty se masáž provádí. Med při medové masáži absorbuje škodlivé látky, které jsou v průběhu masáže vylučovány. Dopřejte si staré a osvědčené postupy lidového léčitelství a vyzkoušejte na sobě léčivé účinky medové masáže i Vy. Skvělé detoxikační účinky medu odplavují z těla nahromaděné toxiny, oživuje vnitřní organismus, čistí pokožku a zanechává ji sametově hladkou. Pokud tedy chcete po náročných dnech na chvíli vypnout, nevnímat okolní svět a jenom si užívat, tak je tu pro Vás medová masáž.
Medová masáž Vám pomůže zbavit se únavy, vyčerpání, napětí a neklidu. Medová masáž je vhodná při chronických onemocněních, revmatických bolestech svalů, kloubů, při artróze, napomáhá odstraňování celulitidy, vyhlazuje nečistou, zánětlivou a aknózní pleť. Podstupte i Vy tedy medovou masáž, která může být zároveň i vhodným dárkem pro kohokoliv. Pokud se rozhodnete a darujete medovou masáž např. pod stromeček nebo na narozeniny svým blízkým a známým jistě jim uděláte radost. Medová masáž Praha je vhodná pro každého, kdo chce dopřát svému tělu regeneraci a detoxikovat organismus.

Medová masáž Praha Adresa : http://www.masaz-medova-praha.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: medová masáž praha
Uloženo: 14.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde