Aromaterapeutická masáž, holistická masáž

Masáže jsou vhodným způsobem, jak nechat tělo a organismus odpočinout. Navíc, pokud využíváte masáží, tak se můžete těšit i na příjemný zážitek ze samotné masáže. A výjimkou není ani aromaterapeutická masáž, díky které načerpáte ztracenou energii a navíc se i příjemně odreagujete. Aromaterapeutická masáž je jemná, příjemná, relaxační masáž, využívající účinky rostlinných silic.
Vůně jsou našim mozkem přijímány a vyhodnocovány nejrychleji ze všech vjemů. Pro každého z nás, jsou některé rostlinné vůně příjemné a jiné nepříjemné, proto je potřeba, aby si každý, kdo podstupuje aromaterapeutickou masáž, vybíral sám právě takové vůně, které mu lahodí. Vdechování vůní éterických olejů je ovlivňováno rovněž psychické rozpoložení. Molekuly silic se dostávají do plic a odtud pak do celého těla, čímž se násobí jejich účinek. Oleje, které při masáži pronikají do kůže, obsahují množství bioaktivních látek, vitamínů a minerálů. Tyto minerály zlepšují stav pleti, regenerují pokožku i tkáně, působí blahodárně při kožních onemocněních. Výborně se vstřebávají a nezanechávají pocit mastnoty.
Samotná holistická masáž přináší relaxaci, zmírňuje vliv stresu a zvyšuje energii, zlepšuje kvalitu spánku. Zároveň i podporuje krevní a lymfatický oběh, posiluje nervový systém a trávení. Pokud se rozhodnete a podstoupíte holistickou masáž, tak budete mít jistotu, že z Vás během této masáže odpadne stres a zároveň budete i odolnější proti případným nemocem. Před holistickou masáží je připravena pro celkové zklidnění aromaterapeutická koupel nohou s peelingem z očišťující mořské soli. Využíjte tedy i Vy tuto unikátní masáž, která Vám dodá dostatek energie pro další pracovní napětí, ale zároveň Vám dovolí si odpočinout od každodenního shonu.

Aromaterapeutická masáž, holistická masáž Adresa : http://www.kosmetika-lymfodrenaz.cz/aromaterapeuticka-masaz/masaze-a-zabaly/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Aromaterapeutická masáž
Uloženo: 14.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde