Angličtina pro děti, dětský klub a dětsk

Rádi byste, aby se Vaše dítě rozvíjelo, učilo novým věcem a především se vždy skvěle bavilo při učení? Potom je tu pro Vás angličtina pro děti, pomocí které se Vaše dítě zábavnou formou naučí spoustu nových dovedností a získá jazykové zkušenosti z anglického jazyka. Formou her, písniček, říkadel a básniček se Vaše ratolest naučí na jazykových kurzech od společnosti Globtran.cz že se dá dorozumět i jiným jazykem. Angličtina pro děti trvá 40 minut a je tvořen skupinkou o maximální velikosti 6 dětí, výuka probíhá v dopoledních i odpoledních hodinách. Dopolední hodiny jsou určeny pro děti od dvou do tří let, odpolední hodiny pro děti od čtyř do šesti let. Na správný rozvoj jazykových zkušeností Vašich dětí bude dohlížet vysokoškolsky vzdělaný lektor s pedagogickým zaměřením – obor anglický jazyk.
Pokud hledáte pro své dítě i další kurzy, tak můžete využít širokou nabídku dětského klubu od společnosti Globtran.cz. V rámci dětského klubu můžete naleznout dramatický kroužek, výtvarný kroužek a tanečky a pohybová výchova. Pokud byste tedy i Vy chtěli, aby se Vaše dítě zabavilo, zatímco máte jiné povinnosti, tak můžete využít dětský klub, který je tu i pro Vaše dítě. Nejenom že se dítě zde bude bavit a bude s kamarády, ale zároveň se i zábavnou formou budou rozšiřovat jeho zkušenosti a dovednosti.
Dětské kluby vyplní volný čas Vašeho dítěte tak, aby se do dětského klubu samotné těšilo a vždy se k nám rádo vracelo. Například takový dramatický kroužek bude učit Vaše dítě verbální i neverbální komunikaci, pracovat se slovy, slovními spojeními, básničkami a písničkami a to vše zábavnou formou. Využíjte i Vy dětské kluby od společnosti Globtran.cz a podpořte rozvoj Vašeho dítěte.

Angličtina pro děti, dětský klub a dětsk Adresa : http://www.globtran.cz/index.php/cs/kurzy-pro-dti
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Angličtina pro děti
Uloženo: 02.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde