Lokalizace, lokalizace software

Pokud byste i Vy rádi pronikli do zahraničí a zvýšili tak své zisky, tak musíte v první řadě mít svůj výrobek, či službu přeloženou do daného jazyka. Jestliže nemáte svoji aplikaci lokalizovanou do jazyka země, na jejíž trh chcete proniknout, tak i když budete nabízet sebelepší program, či službu, tak se neujme, protože jí nikdo nebude rozumět. Abyste mohli bez problému nabízet své aplikace i na dalších trzích, tak je tu pro Vás společnost Globtran.cz, která Vám nabízí služby v oblasti lokalizace software, webových stránek a lokalizaci strojů a zařízení.
Lokalizace je proces umožňující adaptaci programu pro konkrétní trh, lokalizace zahrnuje překlad uživatelského rozhraní, softwarových řetězců, úpravu, či změnu dialogových políček a nastavení funkcí tak, aby se po překladu zachoval původní vzhled a došlo k úpravě formátů (např. datum/čas, velikost papíru, atd.). Ve chvíli, kdy je lokalizace dokončena, tak odborníci ze společnosti Globtran.cz vyzkoušejí samotný produkt, abyste měli jistotu, že vše funguje tak jak má a nehrozí žádné problémy. Abychom zaručili maximální odbornost, tak veškeré programování softwaru provádíme ve spolupráci s naší partnerskou agenturou ADS CZ, s.r.o.
Rádi byste prodávali programy i v zahraničí, ale bohužel neovládáte cizí jazyky natolik dobře, abyste se pustili samotní do překladu? Nevadí, protože je tu pro Vás společnost Globtran.cz, která Vám nabízí lokalizace software do všech světových jazyků. Lokalizace software je proces, při kterém se převede text aplikace a zároveň se testuje, aby funkčnost lokalizované aplikace byla správná. Lokalizace od společnosti Globtran.cz zahrnuje mimo jiné překlady řetězců, nápověd, on-line helpů, atd. Samotná lokalizace do jiných jazyků Vám dovolí, abyste své softwarové produkty nabídli i pro světové využívání.

Lokalizace, lokalizace software Adresa : http://www.globtran.cz/index.php/cs/sluzby/lokalizace
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: lokalizace
Uloženo: 02.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde