Obchodní překlady

Webové stránky překladatelky Ing. Nataljy Jampílkové obsahují informace o nabízených službách: obchodní, ekonomické a právnické překlady z/do ruštiny, angličtiny, běloruštiny a češtiny, technické překlady z angličtiny a češtiny do ruštiny, konsekutivní tlumočení čeština-ruština a angličtina-ruština, odborné korektury a jazykové korektury textů rodilým mluvčím.

Ing. Natalja Jampílková je rodilá mluvčí ruského a běloruského jazyka. Má vysokoškolské vzdělání v oboru „Světová ekonomika a mezinárodní ekonomické vztahy“ a rozsáhlé pracovní zkušenosti v oblasti zahraničního obchodu. Překladům se věnuje již 14 let.

Na stránkách jsou zveřejněné průhledné informace o cenách, reference a ukázky překladu. Nechybí obecné obchodní podmínky.

Mezí přednosti překladatelky patří odbornost, dlouholetá zkušenost, dochvilnost a osobní a poctivý přístup. Provádí překlady obratem a přes víkend a neúčtuje za to žádné příplatky.

Celkem údajů je více než dost, abyste se mohly rozhodnout, pokud potřebujete překlad v uvedených jazycích příp. další služby.
Obchodní překlady Adresa : http://www.oepp.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: překlad, překladatel, korektura, ruština, běloruština, angličtina, RJ, BJ, AJ
Uloženo: 02.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde