Voňavé vánoční dárky

Voňavé masáže jako vánoční dárky

Uvolňující relaxační masáž ocení každý bez rozdílu, a když je navíc podpořena oblíbenou vůní, bude zážitek o to silnější. Své blízké můžete potěšit například oblíbenou čokoládovou, kokosovou, medovou nebo aromaterapeutickou masáží, ale jsou i další možnosti. Vsadit lze na vůni růží či levandule, vína, čaje, kávy, bylinek atd. Takový vánoční dárek má blahodárný vliv nejen na všechny smysly, ale také pomáhá od bolesti, vypíná pokožku a vyživuje ji do hloubky. Zvláště ženy ocení masáže v boji s celulitidou a striemi.

Parfémy


Nemá-li dotyčný/á oblíbený parfém, měli bychom zvolit jako vánoční dárek luxusní značku, proslavenou po celém světě. Mezi nejvyhledávanější a také nejslavnější značky patří Chanel, Hugo Boss, Dolce Gabbana, Armani, Bvlgari, Gucci nebo Versace. Ovšem pokud jde o konkrétní vůní, je lepší se poradit s profesionály.

Kosmetické balíčky


I při nákupu kosmetiky jako vánočního dárku bychom měli pamatovat na výběr té pravé vůně. Je-li dárkový balíček určen pro partnera či partnerku, můžeme zvolit afrodiziakální vůně. V tom případě je vhodná kosmetika obsahující skořicové silice, ylang-ylang, vanilku či čokoládové aroma.

Při darování kosmetického balíčku starším rodičům bychom měli pamatovat na to, že jejich pokožka potřebuje speciální péči. Proto zvolíme kosmetiku vyrobenou přímo pro seniory. Ti určitě nepohrdnou voňavou koupelovou pěnou, krémem na ruce nebo aromatickým olejem.

Voňavé doplňky


Kromě vonných tyčinek rozličných vůní bude vhodným vánočním dárkem také vonná okrasná svíčka, aromalampa nebo směs sušených bylin a květů, která provoní celý byt na dlouhou dobu.
Voňavé vánoční dárky Adresa : http://www.mojevanocnidarky.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: vánoce, vánoční, dárky, dary, dárky pro ženy, originální vánoční dárky
Uloženo: 27.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde