Vánoční dárky pro ženy

Vánoční dárky pro partnerku

Potěšit partnerku netradičním vánočním dárkem jistě nebude problém. Znáte její přání, její sny, i její starosti. Je-li vaše milovaná pracovně vytížená, jistě nepohrdne příjemnou relaxační masáží. Nabídka je opravdu široká, takže můžete vybírat jak z těch klasických, tak i z méně známých masáží, jako je medová či kokosová. Tyto procedury mají příznivý vliv na pokožku a celý organismus a jsou báječným tipem na vánoční dárky pro ženy každého věku.

Také voňavé regenerační koupele si užije každá žena. Sáhnout můžete například po pivní lázni, medové nebo bylinkové koupeli.

Vánoční dárky pro maminku


Vaše maminka si zaslouží tu nejlepší péči. Darujte jí pobyt v lázních nebo na zámku, kde o ni budou pečovat jako o šlechtičnu. Aktivnější maminky se rády zúčastní tanečního nebo golfového kurzu, kterým se vymaní ze stereotypu a navíc protáhnou tělo při zábavné relaxaci.

Vánoční dárky pro maminky mohou mít i podobu kurzu vaření, kde si mohou obohatit repertoár svých specialit o lahůdky ze všech koutů světa. I sommeliérský kurz může pomoci k tomu, aby vždy byla dokonalou hostitelkou.

Vánoční dárky pro dceru


Deskové hry jsou sázkou na jistotu, pokud vybíráte vánoční dárek pro dceru, i když už prošla „telecími léty“. Vybrat můžete například Osadníky z Katanu, Agricolu nebo Carcassone, což jsou hry prověřené mnoha generacemi a nabízejí spoustu zábavných rozšíření.

Touží-li vaše dcera po adrenalinovém zážitku, darujte jí kurz potápění nebo den s aljašským musherem, který bude dokonalým zimním zážitkem, na který vaše dítko nezapomene.

Vánoční dárky pro náročné ženy


Chcete-li obdarovat svou šéfovou, náročnou partnerku či kamarádku, nemusíte zákonitě utrácet desetitisíce. Bližším osobám něžného pohlaví darujte například proměnu, která každé ženě zvedne sebevědomí, nebo profesionálního kadeřníka či návštěvu luxusního salonu. Vaše šéfová ráda vyrazí na regenerační víkend nebo se svým partnerem na luxusní večeři. Takový vánoční dárek vám může pomoci i k lepšímu pracovnímu prostředí.

Vánoční dárky pro ženy Adresa : http://www.mojevanocnidarky.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: vánoce, vánoční, dárky, dary, dárky pro ženy, originální vánoční dárky
Uloženo: 27.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde