POSKYTNUTÍ SÍDLA FIRMY - Virtuální kance

Sídlo v Praze patří společně s logem firmy, vystupováním a celou image společnosti k významným faktorům, které mohou ovlivnit vlastní business. Mít sídlo pro firmu v Praze je tak otázkou prestiže. Pronájem sídla pro firmu umožňuje redukci nákladů a minimalizaci výdajů spojených s umístěním sídla.

Poskytnutí sídla je spojeno s pronájmem adresy, která může být následně uvedena v obchodním rejstříku jako sídlo společnosti. Samotné fyzické sídlo však může ležet úplně jinde a vy dál můžete vykonávat činnost na jiné adrese.

Kromě poskytnutí lukrativní adresy Vaší firmě Vám pomůžeme zajistit kancelářskou činnost - evidence doručené pošty, zaslání korespondence na domluvenou adresu společnosti a označení společnosti v nemovitosti.

Sídlo pro firmy tak mohou využít jak firmy, pro něž by byl pronájem prostor v lukrativní části Prahy příliš nákladný, i firmy, které svou činnost rozšiřují do dalších oblastí nebo se potřebují přemístit do větších kanceláří, ale finančně výhodných v méně lukrativní lokalitě, nebo se přesouvají do jiné oblasti a celkové fyzické přemístění by přineslo daleko vyšší náklady – administrativní, časové, finanční a fyzické.

Pronájem sídla pro firmy pro vás bude mnohem výhodnější, než pronájem kancelářských prostor.

Vedle sídla pro firmy lze využít i služeb krátkodobého pronájmu kancelářských prostor pro obchodní jednání včetně cateringu.

Poskytnutí sídla je ideální pro začínající společnosti nebo teritoriálně nevhodně umístěné společnosti.

Při zřízení právnické osoby se určí její sídlo, které nesmí být v bytě, pokud to odporuje povaze právnické osoby nebo rozsahu její činnosti. Zapisuje-li se právnická osoba do veřejného rejstříku, postačí, uvede-li její zakladatelský dokument název obce, kde je její sídlo. Plnou adresu navrhne právnická osoba zapsat do veřejného rejstříku.

Praha je nejprestižnější místo pro umístění sídla pro firmu. Disponuje moderními nákupními centry. Má svůj osobitý šarm a styl. Zvolte i vy strategii výhodného umístění sídla v Praze. Vzhledem k faktu, že je Praha hlavním městem, je pro volbu umístění sídla naprosto vhodná. Vaše firma se bude jevit pro Vašeho partnera mnohem lukrativnější.

Nemusíte se stěhovat, přestěhujte pouze své sídlo.

Výhody sídla firmy v Praze:
1. Větší možnost uzavření obchodů a potencionálních klientů
2. Největší koncentrace vašich potenciálních zákazníků
3. Vaše sídlo bude působit prestižně
4. Využijte anonymitu velkoměsta
5. Lze očekávat menší administrativní zátěž
POSKYTNUTÍ SÍDLA FIRMY - Virtuální kance Adresa : http://www.sidloprofirmy.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: sidlo, sidla, firma, firmy, spolecnosti, poskytnuti, poskytovani, virtualni, kan
Uloženo: 25.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde