Svatba na klíč, svatební hostina – Praha

Svatba na klíč v ideálním prostředí s kompletním servisem. To je svatební hostina, svatební obřad, hudba na svatbu, svatební fotograf, svatební výzdoba, svatební dort a cukroví a také možnost ubytování v hotelu.
Svatební obřad pro Vás můžeme uspořádat pod širým nebem ve svatební zahradě či na terásce u rybníka i s případnou projížďkou na lodičce. A v případě špatného počasí se svatební obřad uskuteční v historických prostorách hotelu. Svatební obřad se koná vždy za účasti pana starosty či místostarosty Horních Počernic nebo zastupitelů Prahy. Lze zde uskutečnit i církevní sňatky i sňatky cizinců.
Jedním z nejdůležitějších bodů svatebního dne je svatební hostina. Svatební hostina může probíhat ve velkém sále, v restauraci, na kavárně či ve stylovém vinném sklípku, který je také součástí našeho hotelového areálu. Svatební hostina by měla být velmi dobře zorganizovaná a naplánovaná. Náš personál Vám s jejím programem pomůže a udělá maximum pro to, aby Vaše svatební hostina byla jedinečným kulinářským i osobním zážitkem.
Svatba na klíč, svatební hostina – Praha Adresa : http://www.hotel-certousy.cz/svatba-3
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: svatební hostina, svatba, svatba na klíč, svatby na klíč, svatební hostiny
Uloženo: 24.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde