Vaříme dětem v hrncích Beck

Beck International radí, jak připravit pokrmy tak, aby si zachovaly 90% výživové hodnoty.

Hrnce Beck InternationalKaždé dětské období si s sebou nese odlišné potřeby v životosprávě v souvislosti na to, která část dětského tělíčka se právě vyvíjí. Jedno mají však společné a to potřebu jídla plného vitamínů, minerálů a ochuzená o tzv. céčka, přebytek tuku a mastnoty.

Ideální je proto připravovat dětská jídla pouze vařením v páře a vyvarovat se všeho smažení, které nepřeje nejen dětskému trávení, ale nahrává také vzniku karcinogenů v těle. Jak ale sami dobře víte, děti si v jídle rádi vybírají a přesvědčit je o blahodárném působní na organismus je nelehký úděl.
Hrnce Beck

Alternativou je proto vaření v hrncích od společnosti Beck International. Nádobí Beck je vyrobeno ze speciálního materiálu, které umožňuje pozvolný a rovnoměrný rozvod tepla po celé vařící ploše. Kromě toho, že zabraňuje připalování také uchovává živiny v pokrmech, které se vařením v klasických hrncích zničí až ze 70%. Dno Beck nádobí má doslova šestý smysl. Nedovolí pokrmům, aby se připálily. Na povrch je vyrobený tak, aby se v pánvích a hrncích Beck dalo vařit bez použití kapky tuku.

Beck nádobí je ideální alternativou, jak dětem připravit tolik oblíbená jídla jako jsou hranolky aj. avšak zdravým způsobem.
Vaříme dětem v hrncích Beck Adresa : http://beck-reisen-egypt.beckinfo.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Beck, Beck International, hrnce Beck, nádobí Beck
Uloženo: 23.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde