Kosmetika-lymfodrenaz.cz: Masáže, čokolá

Chtěli byste si odpočinout po náročném pracovním týdnu? Relaxovat, nabrat novou energii a sílu, kterou budete moci v dalším týdnu věnovat do všech povinností, které Vás čekají? Potom byste rozhodně měli využít masáže, protože právě díky nim načerpáte tolik potřebnou energii. Doteky dlaní, prstů nebo loktů pomáhají odstraňovat energetické napětí v těle a působí jako balzám pro duši. Oddejte se tedy i Vy skvělé masáže, která Vás pozitivně naladí, zregeneruje Vaše tělo a navíc Vám uvolní svaly, samotní uvidíte, že po kvalitně odvedené masáži se budete cítit, jako kdybyste byli v nebi.
Med má skvělé detoxikační účinky, odplavuje z těla nahromaděné toxiny, oživuje vnitřní organismus, čistí pokožku a zanechává ji sametově hladkou. Samotná medová masáž probíhá tak, že se vrstva rozehřátého medu promíchaná s éterickými oleji a následně je tato vrstva medu a éterických olejů nanesena na Vaši pokožku. Pomocí teplých kompresí se med omývá a nanáší nová vrstva. Na závěr přichází omytí a osušení pleti, pokožka se stává hladkou, pružnou a dobře prokrvenou. Samotní uvidíte, že kvalitní medová masáž Vám dovolí, abyste zapomněli na všechny povinnosti, které máte a vychutnávali si naplno masáž těla.
Zajímá Vás čokoládová masáž? Co takhle si tedy dopřát romantickou čokoládovou masáž, díky které se budete cítit jako v pohádce? Čokoládové ošetření začíná peelingem z kakaové pasty obsahující rozdrcené slupky kakaových bobů, což napomáhá látkové výměně, aby tak účinné látky mohly snadněji prostupovat do pokožky. Masáž těla je provedena masážním olejem z hroznových jader s přídavkem extraktu s kakaových bobů. Oddejte se tedy i příjemným masážím, díky kterým se budete cítit jako v pohádce, či nebi.

Kosmetika-lymfodrenaz.cz: Masáže, čokolá Adresa : http://www.kosmetika-lymfodrenaz.cz/masaze-a-zabaly/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: masáže
Uloženo: 16.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde