Virtuální kanceláře v Praze

Všechno jsme si dělali sami: Psaní dopisů, výrobu reklamních letáků, účetnictví, a tak dále… Bylo to zoufalé a výsledky neprofesionální. Postupem času jsme se mnohému naučili a rozhodli se Vás toho všeho ušetřit.

Jaký komfort Vám poskytne virtuální kancelář?

Jednání s důležitým klientem povedete samozřejmě ve své kanceláři v kancelářském centru. Pokud budete pořádat školení pro více osob, využijete zasedací místnost.
Ke stabilnímu podnikání pevná linka samozřejmě patří. U nás budete mít pevnou telefonní linku i s obsluhou nebo s přesměrováním. Fax je vám samozřejmě k dispozici také. U nás dostanete asistentku, která za vás může vyřídit vše, co jí svěříte. Od běžné administrativy, před jednání s úřady… V případě vašeho zájmu je vám k dispozici naše kvalifikovaná účetní, pracovníci počítačového oddělení, reklamní konzultanti i servisní pracovníci. To vše za cenu, která začíná už na několika stokorunách měsíčně.

Pokud nepotřebujete kancelář každý den, nemá smysl za ni platit deset nebo dvacet tisíc měsíčně. Využijte raději některou z cenově efektivních služeb virtuální kanceláře. Zdravý „selský“ rozum Vám dobře radí: Plaťte za kancelář a související administrativní služby pouze v případě, že je využíváte!
Virtuální kanceláře v Praze Adresa : http://www.kancelarske-centrum.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: virtuální kancelář sídlo firmy sídlo společnosti v centru v praze
Uloženo: 09.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde