NANOIMPREG spol. s r.o.

Použití Nanotechnologie v běžné praxi tak jak ji neznáme je výsledkem revolučního patentu Německé společnosti Nanopool GmbH, která s touto technologií přišla na podzim 2009.

Kdy jeden nanometr 1nm - jedna miliardtina metru, je délka jedné malé molekuly. Lidský vlas je 50 000krát silnější. Jde tedy o molekuly a atomy.

Nanovrstva je průhledná, netoxická vrstva, která chrání povrch a dokonce ji lze nastříkat i na živé rostliny bez jakéhokoli poškození živého organizmu.

Nanomolekuly formují nanovrstvu díky samoorganizujícím se nepřilnavým elementům do „neviditelné“ bariéry podobné sklu proto je také nazýváno „tekuté sklo“. Na ošetřeném povrchu pak zůstanou pouze tyto molekuly, zatím co medium (nosič) destilovaná voda (na savé povrchy) nebo ethanol (na nesavé povrchy) zcela vyprchají.

V těchto rozměrech je nanovrstva průdyšná, a má trvanlivé antibakteriální účinky. Mikroby a různé druhy hub se na ni velmi obtížně množí. Kromě toho Nanopovrchy odpuzují špínu a vlhkost a zdatně odolávají teplu, ultrafialovému záření nebo silným kyselinám přesahující PH14.

Při použití Nanotechnologických produktů vytvoříte ze svého domu zcela prudyšnou ale zároveň absolutně nesavou budovu, kde několikanásobně zvýšite její ochlazování a hlavně životnost omítky nebo nátěru. Obdobně výhodná je impregnace na cihly a její spáry.

To samé platí o Nanoimpregnaci dřevěných domů, srubů či chatek. Pnutí mezi vnější mokrou stranou a suchou vnitří je vidět skoro pořád na nových prasklinách.

Použitím Nanoimpregnace výrazně přispíváte k ochraně životního prostředí a hlavně odbouráním různých chemikálií, které každodenně používáme. Proto tyto produkty jsou velice vhodné pro různá použití bez jakéhokoliv poškození okolního prostředí.

Nanotechnologie tak jak ji nabízíme není určena naprosto na všechny povrchy a materiály, ale jsme rádi, že můžeme námi popsané materiály a povrchy totuto nejmodernější metodou ochránit a ošetřit.
NANOIMPREG spol. s r.o. Adresa : http://www.nanoimpreg.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Nanotechnologie, ochranné nástřiky, ochrana fasád a omítek, tekuté sklo, odstraň
Uloženo: 09.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde