westernlife.cz

Firma Westernlife je česká firma a byla založena kvůli nedostupnosti kvalitního a vůbec běžného sortimentu westernového zboží v České republice, které jste dosud postrádali. Jsme tu pro ty, kteří mají rádi styl divokého západu, pro milovníky koní, trampy, country zpěváky, country taneční skupiny….
Máte možnost objednat kvalitní westernové oblečení, obuv, doplňky a další žádané zboží, které by nemělo chybět především na ranči, kdy farmář či farmářka takto oblečeni působí velmi stylově. Potkat v České republice běžně chlapce, dívky, muže či ženy oděné do pravých „kovbojských“ džínů, s koženým opaskem a nepřehlédnutelnou blýskavou, nádherně zdobenou sponou, westernové košile, obuté v krásných takzvaných „koních“, na hlavě klobouk, to se bohužel vidí jen zřídka, ne-li jednou za život, přestože tento styl oblékání přes svou starou historii je neskutečně moderní, jak pro mladé, tak pro všechny generace. V tomto oblečení budete mít obdiv nejen na ranči jako farmář, který žije láskou a starostmi ke koním, ale zřejmě pohledným středem pozornosti můžete být na různých slavnostních příležitostech, country bálech,country vystoupeních, akcích všeho druhu, ale dokonce i na diskotékách či jen na procházce městem.
Naše zboží potěší nejen všechny, kterým je tento westernový styl jejich životem, ale i jejich blízké, kdy pořídit třeba narozeninový dárek není žádný problém, protože v naší nabídce snad nenajdete nic, čím byste své blízké nepotěšili.
Zprostředkujeme Vám prodej kvalitního zboží, které dovážíme z amerického Texasu - země kovbojů, pasoucích se stád koní a dobytka,... Pokud nemáte možnost cestovat a na vlastní kůži tak poznat nejen krásy přírody, které Texas nabízí, kde se běžně setkáte s pravými rančery, kovboji.. , uděláme vše, abyste měli doma alespoň kousek z Texaské kultury. Je to ta nejsnazší cesta, jak se zárukou spokojenosti můžete mít vše, v co nejkratším čase, po čem jen zatoužíte.
Přejeme Vám, abyste v naší nabídce našli to, co Vám bude dělat jen radost.
Pokud byste měli jakékoli dotazy, či chtěli objednat zboží,
které v naší nabídce internetového obchodu postrádáte, rádi Vám vše zařídíme,
pokud to bude v našich silách.
westernlife.cz Adresa : http://www.westernlife.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Firma Westernlife je obchod s westernovým oblečením a nabízí westernové klobouky
Uloženo: 07.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde