Prodej kování a zámků

Společnost SISO SZ je firmou s dlouholetou tradicí sahající až do roku 1993. Dnes se společnost SISO SZ se zabývá především prodejem nábytkového kování a prodejem zámků. SISO CZ je přímým dovozcem nábytkového kování a zámků dánské firmy SISO - Denmark . V sortimentu společnosti naleznete nejrůznější výrobky jako jsou zámky na sklo, zadlabávací zámky a univerzální zámky. Dále SISO CZ dováží a prodává závěsy do masivů a skel, stolové a šuplíkové výsuvy, kování pro nábytek a spojovací materiály. Co se týká zámků a kování, SISO CZ a její bohatý sortiment uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky, kteří potřebují nábytkové kování. Společnost se zabývá jak velkoobchodem, tak i maloobchodem v oblasti zámků a kování a působí po celém území České republiky. Vzorkovou prodejnu naleznete v Krnově na ulici Albrechtická 39. SISO CZ dodává nábytkové kování i jiných výrobců. Pro zájemce o produkty, které společnost prodává, doporučujeme navštívit stránky www.sisocz.cz, kde naleznete nejen katalogy se všemi produkty, ale i potřebné kontakty pro případné další podrobnější informace o výrobcích nebo pro přímé objednávky. V sortimentu SISO CZ naleznou potřebné výrobky stolařské i nábytkářské firmy stejně jako soukromé a fyzické osoby.

- Kování je velmi důležitým prvkem nejen pří výrobě nábytku a obecně slouží k zvýšení odolnosti a pevnosti třeba dřevěného materiálu. Za kování můžeme považovat v nábytkářství například kliky, panty, madla a nejrůznější úchyty nebo dveřní zámky. Kování je obvykle vyrobeno z kovu a přichyceno například ke dřevu (dveřní kování, nábytkové kování).

- Dveřní zámek je nejčastěji mechanické zařízení, které se vyskytuje na dveřích nebo nábytku s cílem omezit přístup do určitého prostoru. Zámky SISO lze uvolňovat klíčem nebo číselnou kombinací podle druhu zámku. Hlavní část běžného dveřního zámku je cylindrická vložka. Jedná se v podstatě o válec, do kterého lze zasunout klíč a v němž se nachází různý počet stavítek a blokovacích kolíků.

Prodej kování a zámků Adresa : http://www.sisocz.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: univerzální zámky, zásuvkové zámky, zadlabávací zámky, zámky na sklo, centrální
Uloženo: 05.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde